А НАС ЗАЩО НИ КАРАТЕ?

Американският министър дойде да навести колонията и да ни залее с премъдрости. Какво точно се е договорил с Просто Киро, не се знае. Но надали е дошъл тук, за да се полюбува на простотиите му или да разгледа София. Стана ясно, че правителството се опасява да признае, че може да изпрати военна техника в Украйна и да даде ракетните установки на нацистите. Съпротивата на българите срещу въвличането ни в чужда война стана ясна дори на Просто Киро, Лореал и прочие американски слуги.

Какво искаше Остин, тепърва ще разберем. Засега е ясно, че ще праща батальон на НАТО в България! Да го преведем – ЧУЖДИ ВОЙСКИ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ! С угодническата и мазнишка усмивка на Петков и на Заков. Вече американската техника пристигна. Имаме данни, за които чакам потвърждение, че сме изнесли оръжия в посока към Украйна.

И наглият американец заяви, че САЩ нямало да воюват с Русия! При положение, че точно те предизвикаха тази война – със синчето-наркоман на Байдън, назначено от тати си на сладка длъжност в Украйна, със смяната на главния прокурор на Украйна за отрицателно време от самия Байдън, когато прокурорът си позволи да пита за далаверите на семейство Байдън там, с насърчаването им на военните нацистки отряди на Азов, с инсталирането на шута Зеленски на власт. ТАЗИ ВОЙНА Е НА САЩ СРЕЩУ РУСИЯ! И няма да избягат от тази отговорност и последствията.

Проблемът е, че въвличат всички нас в нея. САЩ, а впрочем и Израел, бежанци от Украйна не приемат. Може би защото ги знаят какви са. Избягали от правосъдието нацисти сме длъжни да приемаме ние и да ги издържаме. При положение, че българите няма какво да ядат. И подпомагаме идващите с лъскави джипове украински мутри и нацисти! С благословията на Козяк!

Войната е тяхна, а не наша! И ние няма да я водим за тях! Българи да загиват за американски интереси няма да стане! НАТО показа отровната си същност и е въпрос на време светът да се промени!

Елена Гунчева
* Публикацията изразява единствено и само МОЕТО ЛИЧНО мнение като човек, като българка и като гражданин.