А на Борисов как му се иска да нахлуе в президентството!

А на Борисов как му се иска да нахлуе в президентството! 🙂

Бойко става все по- нервен.
От вчерашната пресконференция, която не си причиних да гледам, а прочетох от медиите, се разбра, че най- високата смъртност от Ковид е успех, а служебното правителство се проваля с ваксинацията, защото не е употребило всички докарани ваксини.

Да припомним, че Бойковото правителство поръча само Астра Зенека,/съвсем случайно майката на евродепутатката от Герб Ева Майдел е представител за България/ и когато от Европа дойдоха данни, че някои ваксинирани имат проблем и правят тромбози, Бойко отишъл да се моли за други ваксини на Урсула и Ангела.

Да припомним и че докато обикновения човек нямаше избор освен Астра Зенека, Пфайзер и Модерна се разпространяваха „апокрифно“ само за хора с връзки.

Пак вчера разбрахме, че вероятно са му източили и язовир „Студена “ под носа.
Така е, неговите министри му го източиха, но пък всички платихме онези милиони за онзи водопровод, който изби 2 пъти и не може да се ползва. Имали сме, дал е!

Новината всъщност бе, че Герб ще се оплачат на ЦИК от служебното правителство, защото то изваждало данни и клепало една партия за сметка на други.

Искам да видя как ЦИК ще забрани на служебното правителство да осветлява финансовото състояние на държавни дружества, и къде са средствата, дадени от държавата.

Всички изнесени данни започват да тежат на врата на Гешев, защото колкото и силно да стиска очи, обществото си е отворило ушите и чува всичко.

Зли езици говорят, че поръчано от Герб соц.изследване за вътрешна употреба показало 14% за Бойковата чета, та е възможно и за това да беше вчерашната порция рев.

А като се сетя, че до изборите 14 % могат да станат 10% и веднага се усмихвам! 🙂
За да не ви се карат от телевизора никога повече, гласувайте на 11 юли с #23!
Стела Николова

Стела Николова