Бабикян за снимките на Борисов: Дамата взела ли е обратно парите или ги е оставила да се почерпи?

Не знам колко месеца минаха, откакто излязоха тези снимки, чекмеджета, кюлчета, пари и не знам още какво. Хубаво рентгенът има памет, да приемем, че вече не се бърка в чанти, но да кажем рентгенът различава малка магнитна мина от кюлче злато.

Най-простото, което може да се види е лъже ли министър-председателят Бойко Борисов или не лъже, защото ако някой мръсник или мръсница е внесла тези неща, аранжирала ги е и е направил това лошо да компрометира министър-председателя, тя трябва да ги е изнесла после и то се вижда. На дата някоя, госпожица някоя е влязла с кюлчета и е излязла с кюлчета. А пък ако само ги е оставила, нашият достопочтен премиер защо не ги е върнал. Те нали са чужди. Това коментира пиар експертът Арман Бабикян от „Отровното трио“ в ефира на „ЕвроДикоФ“ по повод интервюто на премиера Бойко Борисов за изданието „Франкфуртер Алгемайне Цайтунг“.

„А то стоял един грозен аранжимент, едни пари, една зла жена ги е внесла, използвала му човешките потребности, сложила ги е вътре, ама после взела ли ги е обратно или ги е оставила да се почерпи момчето. Много лесно се проверява, НСО вади паметта на рентгена на вход и на изход и се вижда кой е лъжецът, защо не се случва половин година това“, допълни Бабикян.

https://frognews.bg/