Бареков: ЗАЩО и КЪДЕ са парите от „бракуваните“ ни и на практика вечни павета, госпожо Фандъкова?

Евродепутатът Николай Бареков постави някои важни въпроси относно некачествените и бавни ремонти, които се извършват в столицата ни, в частност този на бул.“Дондуков“ и направи сравнение с подхода в Европа.

Публикуваме коментарът му, без редакторска намеса:

Къде ли отидоха хубавите скъпи павета след трагичния ремонт на булевард Дондуков? Защо никой не пита за тях? Или в калабалъка от шум и скандали от бавния и некачествен ремонт Фандъкова се надява никой да не повдига темата. Евтин шуплив асфалт срещу махането на скъпите павета от гранит за десетки милиони! А по тротоарите чупливи павенца от лят цимент. Не, на паветата от Дондуков не са поникнали крачета. Продали са ги и са заминали в камиони за съседна Турция да красят някой хубав площад – я Одрин, я Станбул, я в Анадола. Така шушукат работниците от строежа. Въпросът е ЗАЩО и КЪДЕ са парите от „бракуваните“ ни и на практика вечни павета, госпожо Фандъкова?

А зад гърба ми, както виждате, номерът на китайката става върху оригиналните римски павета, които никой и не помисля да вади и да заменя с асфалт. Духът на града живее от векове и във всяко паве.

Резултат с изображение за Бареков

bnews.bg

loading...