БАРЕКОВ: За бой са всички лъже патриоти с фесове

Днес във Фейсбук попаднаме на коментар на евродепутата Николай Бареков по повод политическите сътрусуния от последните часове и дни. Вижте и пълното съдържание, публикувано в личният му профил в социалната мрежа.

* публикуваме без редакторска намеса 

Вчера България замръкна с родителски протести против писаните от лъжепатриотите промени в закона за защита на детето. Също имаше и вълнения срещу призива на турския посланик да се учи турски език, за да се работи по-лесно в турските фирми из Кърджалийско и Лудогорието. По темата с промените в ЗЗД: писани са от Султанка от ВМРО и Марианка (любовницата на пропъдени Валери) от НФСБ.

Съответно зам.-министър и вицепремиер. Иначе, аз лично и ББЦ още през 2014 година сме предлагали рестрикции за необразованото майчинство и поощрение на образованото, помощите на децата за родители с висше образование трябва да са по-големи и обратното – родители с по-ниско от основното образование да нямат право да отглеждат и възпитават деца. Лошо, че неграмотните лъжепатриоти без дипломи, които коват закони, опорочават и добрите ни идеи с подобни нефелни закони.

Що се отнася до турския. И Левски е говорил перфектен турски. Лошо няма. Езици трябва да се говорят. Въпросът е в мястото и времето на провокацията. Човекът от Анкара за пореден път налива рейтинг в предизборна обстановка на ДПС и на техните псевдо опоненти лъжепатриоти. Скачените съдове са отколешен проблем на нашия партиен модел.

За бой са всички лъже патриоти с фесове, които слугуват на ДПС в българския парламент. Иначе дефинитивно е полезно да се знае турски, защото останалите чуждестранни инвеститори отдавна избягаха от корупцията и липсата на работна ръка в България. В този смисъл Анкара изговори на глас очевидното – турците продължават да инвестират в България за разлика от Запада. Може би комшиите имат и други интереси у нас, освен чисто икономическите.

България хем е в свободния пазар на ЕС, хем е бедна като църковна мишка, лесна за купуване и сега е моментът за икономическа експанзия. После ще дойдат и политическите претенции. Нищо добро не ни чака с такива измамници във властта като днешните джамбази лъжепатриоти, същински байганьовци на 21 век…

БАРЕКОВ: За бой са всички лъже патриоти с фесове, които слугуват на ДПС в българския парламент!

bnews.bg

loading...