Бареков: Мафията в съда амнистира Мафията

Мафията в съда амнистира Мафията, която отвличаше деца и мъже. Мафията, която реже пръсти и уши и отвлича децата от майки и бащи, получи ИНДУЛГЕНЦИЯ от Съда на Калоян Топалов и Лозан Панов! Това коментира възмутено във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков по повод решението на СГС да амнистира бандата на „Наглите“. Каква е тази, държава, способна на милост към човекоподобните зверове, пита се още той.
Ето и целият коментар:
Софийски градски оправда бандата за отвличания на хора – „Наглите“, като ги амнистира! Мафията в съда амнистира Мафията, която отвличаше деца и мъже. Мафията, която реже пръсти и уши и отвлича децата от майки и бащи, получи ИНДУЛГЕНЦИЯ от Съда на Калоян Топалов и Лозан Панов!
Иначе казано –
Техният господар Прокопиев е „баща“ на терористите и бандитите, които отвлякоха хора срещу откуп. Кой казва, че белите якички и техните аватари в Съда не са терористи, убийци и тежки престъпници?! Кой казва, че Панов, Топалов и Прокопиев не са това? Оставка, съд и доживотен за подобни изроди, облечени в доспехите на властта от моята Държава! А моя ли е? А ваша ли е тази държава, способна на търпимост към човекоподобните зверове?

bnews.bg