Бареков: Мишки, излезте с физиономиите, с които тормозите народа всяка сутрин, и дайте обяснение за луксозните имоти, които сте накупили през 2014-а!

АБРО, на което съм бил в Управата, и то скочи в защита на морала (липсващия) на четворката от блоковете на БТВ и Нова – Анна Цолова, Анна Тодорова, Виктор Николаев и Антон Хекимян. Забележете, били атакувани по „съмнителни стандарти“ от фб профила на евродепутата Николай Бареков!!! Какъв огромен страх от Истината. Цели две национални телевизии – манипулатори се уплашили от моя фб профил и помолили АБРО да ги защитава от страшния Бареков! Дори още не съм изнесъл фактите за имота в центъра на София на Викторчо. А гражданите от акцията „Група за граждански отпор срещу корупцията и наглостта в медиите“ все още събират данни и подробности за съмнителното забогатяване на другите двама. Страхът е по-силен от тока. Той ги издава.

Мишки, излезте с физиономиите, с които тормозите народа всяка сутрин, и дайте обяснение за луксозните имоти, които сте накупили през 2014-а! Не се крийте зад умрялото АБРО и личната Асоциацийка на ментора ви ИвА Прокопиев! Щом един унищожен от вас и мафията, на която слугувате, Бареков ви уплаши, явно сте много, много насрани. Излезте от лайната на корупцията и поръчковата журналистика и дайте обяснение пред обществото. Истината идва! Вие превърнахте журналистиката в кенеф, истината унищожихте и сте роби на фалшивите новини. Възмездието за бездарните и жалките манипулатори е скоро.

Въпрос към бившите ми колеги от АБРО:

Откога стана морално неприемливо граждани, какъвто съм и аз, да подават сигнали в обществото, медиите, фейсбук и Прокуратурата за корупция сред журналистите и престъпната симбиоза власт-медии. Самият аз бях жертва на вашите медии и напълно реабилитиран от избирателите ми и от Прокуратурата и НАП след много тежка и щателна проверка, отнела цели две години. Докато бях в тежка опозиция. Но вашите лъжи и клевети по отношение на мен и партията ми не спират. Спазвате ли вие стандарта, „колеги“?

БАРЕКОВ ПОПИЛЯ АБРО, която скочи като попарена в защита на Цолова и Николаев

bnews.bg

loading...