Бареков: Нали знаете, че който продава талончетата на простолюдието, той и реди и новините?

Евродепутатът и бивш телевизионен водещ и продуцент на ТВ 7 Николай Бареков направи кратък анализ на програмната схема, по която се водят основните телевизии у нас.  Той припомня, че по негово време (2000 – 2013 г.) електронните медии са се радвали на най-голямо количество аудитория в часовия диапазон, в който са се излъчвали сутрешните блокове и новинарските емисии. „Сега сутрин върви порно с баджаци, а вечерта поравно новини и търкане на талончета“, заключва Бареков и назовава кой носи отговорност за срива на нивото в медиите.

Ето и пълното съдържание на коментара му, публикуван във Фейсбук.

*без редакторска намеса

„По мое време праймтаймът бяха сутрешният блок и новините от 19 до 20 часа. Сега сутрин върви порно с баджаци, а вечерта поравно новини и търкане на талончета. Но “всичко е точно”. Нали знаете, че който продава талончетата на простолюдието, той и реди и новините?……въпреки, че всички “презентатори на талончетата и на новините” са все от пасмината на “умните и красивите” прокопиевчета.“

БАРЕКОВ ПОСЕЧЕ МЕДИИТЕ У НАС: Сутрин върви порно с баджаци, вечерта - новини и търкане на талончета! За деградацията обвини  "прокопиевчетата"

bnews.bg

loading...