Бареков: Парите не отиват при хората, а в дебелия джоб на тези угоени прасета, които ни управляват!

Евродепутатът Николай Бареков посочи горчивата истина за това къде отиват парите и защо все няма за хората.

Ето публикацията му във Фейсбук:

Три новини от Бюджет 2018 на ГЕРБ и слуги патрЕОти: Догодина по 5 лева за децата, 6 лева за пенсионерите ( и то след 1 юли) и по-малки болнични за работещите българи! И всичко това на фона на грандиозните предизборни фишеци на Дебелия Каракачанов и Лудото Валери за 300 лева пенсия!? На фона на брътвежите на Борисов за 2 милиарда повече от контрабандата, за 100 милиарда БВП и рекорден ръст от 4%( което всъщност си е средна работа)…. какво да кажем?

Идиоти и популисти, къде са ви таблетите и смартфоните за децата? Къде са ви младите хора? А ББЦ- Презареди БГ предложи преди изборите тази година минимум 500 лева гарантиран базов доход за период от две години за всеки дипломиран български висшист. Нищо работа в сравнение с крадените от властта милиарди годишно. Но народът си избра не нас, а тези откровени измамници, но обиграни и ловки мошеници с масовото съзнание на простия българин.

Ако си задавате въпроса: къде са парите щом не отиват при хората за пенсии, помощи и заплати, ето ви отговора: в дебелия джоб на тези угоени прасета, които си избирате да ни управляват.

Бареков изригна: Парите не отиват при хората, а в дебелия джоб на тези угоени прасета, които ни управляват!

bnews.bg