Бареков: Свободата иска Караджата, не батето от Банкя да свири на турския дудук в съпровод на Вагнер

Аз съм единственият български евродепутат, който предупреждава от 3 години за опасността от Ердоган в ЕП, а сега Борисов – момчето за мокри поръчки на Султана – се опитва да тича пред вятъра по темата. Това пише във Фейсбук Николай Бареков и допълва, че в една нормална държава Местан отдавна трябваше да е в затвора с доживотна присъда.

Ето и целият коментар по темата:

Аз съм единственият български евродепутат, който предупреждава от 3 години за опасността от Ердоган в ЕП. Сега ми става смешно как Борисов се опитва да тича пред вятъра по темата. Той, слугата, васалът и момчето за мокри поръчки на Султана? Още по-смешно е как и одебелени патриоти по изкуствен начин ще си вдигнат резултата, въпреки че откраднаха парите от оградата с Турция.
Ако имаше държава, острието и мекерето на Ердоган Местан отдавна трябваше да е в кауша с доживотна присъда. Но понеже затриха държавата нашите политици, сега Султан Ердоган се облизва за територии. А началничката на Борисов отдавна ни е продала за буферна зона.
Свободата иска Караджата, не батето от Банкя да свири на турския дудук в съпровод на Вагнер.
РЕШЕНИЕТО: Референдум за отнемането на второто гражданство на българите, които не са родени в България или са я напуснали за повече от 10 години. Който ме подкрепи – патриот е, който не – е идиот

Бареков: Свободата иска Караджата, не батето от Банкя да свири на турския дудук в съпровод на Вагнер

bnews.bg

loading...