БАРЕКОВ: Щом им замирише на избори започват всякакви безпринципни сборища само и само да се шмугнат в парламента

Днес във Фейсбук попаднахме на коментар от евро депутата Николай Бареков публикуван в личният му профил в мрежата. Коментарът му идва по повод статия от вестник, в която става въпрос какви коалиции се сформират към днешна дата за следващите избори. Вижте какво написа Бареков!

* публикуваме без редакторска намеса

Според един вестник някакви части от умрялото ДБГ на Куневица преговаряли с президента Радев за нова партия. Радев искал да прави нещо ляво, но с десни политици! Пък Атака се конущисвала със СДС в случай, че ПатрЕотите се разпаднат, а ще трябва пак да се влиза в парламента. Нерде Москва, нерде Вашингтон, ама щом е за тлъстия кокал, може и да се прегърнат.

Валери Симеонов пък щял да се събира с рухналия Блок на “реформаторите”, нали вече са на един адрес на Раковска. Пак в името на кокала…спомням си, че най-големите отрепки, които дойдоха в ББЦ бяха кариеристите от Куневата партия. Безскрупулни и алчни първи напуснаха кораба.

Накъде е тръгнал Радев в открито море с тези пирати(пирани), в които няма грам морал и първи ще го оглозгат? Отвратителна сган. Щом им замирише на избори започват всякакви безпринципни сборища само и само да се шмугнат в парламента и там да се надупят на Бойко Борисов и ДПС. Общото между всички Патреоти, реформаторчета и атаки е слугинажът им към Борисов. Всички до един. Сега Радев ще ги прибира. Ще се бори с Борисов с армията от неговите слуги и подлоги.

Тъпо и наивно. Щастлив съм, че запазих моралната си чистота и никога не се продадох на статуквото от ГЕРБ+ДПС! Никога! И при най-тежките за мен и семейството ми обстоятелства.
Докато едни висят на висилката, други ще минат пълзешком под нея и пак ще ви управляват същите толупи и измамници! Това ли искате?

БАРЕКОВ: Щом им замирише на избори започват всякакви безпринципни сборища само и само да се шмугнат в парламента(СНИМКА)

bnews.bg