БАЦЕ- СИМВОЛ НА ЖИВОТА И СПАСЕНИЕТО

Онази – Говорещата със звездите, по БТВ коментира катастрофата с Караянчева, че нямало жертви, само благодарение на доброто излъчване на Борисов. Той, така да се каже, излъчвал защита, бил символ на живота и спасението.

Много пъти съм коментирала, че тази женица, на която й говорят звездите, трябва да се лекува, а не да занимава хората с глупостите си. То, вярно, че така си заработва, но абсурдите й стигнаха психиатрични нюанси.

Да се върна на темата „Баце“. Безкрайно ми е интересно как един цървул, неуспял да се образова и с пълна липса на първите седем години, се превръща в символ на нещо друго, освен на простотия, некадърност и корупция. И също символ на смъртта и унищожението.

Защото там, където Баце е стъпил, само пепел остава. За десет години почти ни унищожи. Българите избягаха от страната, оставащите тук трудно оцеляват, а страхът властва над територията. Ежедневните излагации на премиерина идват нанагорно на всеки, който може да мисли.

Всъщност може пък и да има право. Понеже се интересувам от много неща, преди години бях чела за хората, сключили договор със Сатаната. Значи, той им дава богатство, власт, защита, никой да не може да ги засегне….срещу душата им. Всъщност Рогатият в случай много се е минал, по моя бегла преценка, душата на Цървулестия е на доста ниска стойност.

И понеже харесвам астрологията само като развлечение за тълпата, а съм вярваща християнка, ще добавя, че възмездие винаги има. Божиите мелници мелят бавно, но го докарват ситно. Краят на Баце ще бъде тежък. Защото нито народът, нито Бог прощават на предателите.

Елена Гунчева

loading...