БАЦКО НА ДВОРА В БАНКЯ СЪПРЕЖИВЯВАТ ВЪЗКРЕСЕНИЕТО КАТО ТОКУ-ЩО ПОКРЪСТЕНИ АФРИКАНЦИ

Бацко на двора в Банкя, с щерката, зетя, унучетата, сграбчил иконка и съпреживяват Възкресението, като току-що покръстени африканци. Фанелата е друга, пак голяма и ватена, но с цвят „прах я с ени други и те пуснаха“. Предполагам, че е съвсем нормално в този интимен семеен момент, да присъства пиарката ти, която да заснеме тази паначаревска трагедия и да я постне във фб. Такиви работи, преатели!

Бележка на АФЕРА!: ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КАК БОКО ТИКВАТА ДУХВА И ЗАГАСВА СВЕЩТА, ВМЕСТО ДА Я НОСИ У ДОМА И ДА ГОРИ ЦЯЛА НОЩ!!! АКО ТОВА Е ВЯРВАЩ ЧОВЕК, ВИЕ СТЕ КРОКОДИЛИ! НА ВОСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО ДУХВА И ЗАГАСЯ СВЕЩТА, ТОЧНО КАКТО ДУХНА СВЕЩТА НА ДЪРЖАВАТА!

Председателят на лекарската камара Клаус Райнхард дори заяви, че отпускането на карантината е бавно и спокойно може да се ускори. „Няма никакви научни или медицински причини да задържаме ситуацията с мерките такава, каквато е сега“, посочи той. Според него може да отпадне веднага забраната за контакти с хора извън семейството.“

А у нас продуцират пик, стресират населението и имитират борба със заразата в най- добрите традиции на едно лошо и пошло шоу, противопоставяйки хората едни срещу други, играйки си с вменените им страхове.


преатели, капепета са днешната голгота на инакомислещите и разумни хора, на които уплашените непрекъснато вменяват страховете, а както се видя и комплексите си, а милиционерите тържествуват в очакване на назидателната понеделнишка репресия към дръзналите да се погрижат за себе си и близките си по начин, който считат за верен.


Доста се изписа за хората, които искат да бъдат в църквата на Великден, бяха предефинирани като олигофрени от една чудесна част на нашето общество…
Как беше- една снимка е по- силна от хиляда думи.

Георги Дренчев

Afera.bg

loading...