БЕЗПОЩАДНАТА ШЕХЕРЕЗАДА НА ОНУЙ

Разбрах подлият пиар ход на СевдитУ. С обясненията си ще удари по имиджа и авторитета на Божков. Да се чуди как да обяснява, че не харесва кухи кифли, гледащи като овца, пасяща на билото на планината. Направо авторитетът му на човек със стил и класа ще се срути.

Сега ще призная СевдитУ, ако заяви, че има записи как Божков я е молил на колене да му се отдаде, но тя всеки месец е ходила да му казва: „Не, не и не!“. Той й е предлагал торби с пачки, ама тя ги е вземала само защото подаръци не се отказват, да не го обиди човека, и без това с отказа си да го ощастливи е наранила крехката му душевност. Направо си представям сценката: Божков на колене пред СевдитУ, решена в дънки и бяла тениска с лика на БойкУ и я моли: „Пусни ми, бе, Севде, ма не моа да спа, ако не те таквоз. Даже петъците мога например да ги заделя за теб…., айде ма, таквъз жена кат теб не съм виждал, ша са поболея“. А СевдитУ, силна и смела, гордо отговаря: „Сал Бойко е достоен да му ду…м, няма друг кат него!“. Божков, съкрушен, й дава един златен ритон, вързан със силиконова джуфка като подарък и една торба с пачки да си има и да мисли за него до следващия път.

СевдитУ отива при любовта на живота си и понеже е дащна, разделя с него подаръците от Божков, след което двамата споделят мъката, че горкият Божков всичко си има, сал СевдитУ си няма! Мъкаааааааа!

Елена Гунчева

* На снимката Онуй в целия си сексапил, интелект и класа

loading...