Безродието води до безплодие

Няма как да се сдържа…
В момента в Македония се организира масов протест против „българската ревизия и пропаганда“ срещу „македонската история“. Много е интересно кои са организаторите на тази петиция. Нека само да видим част от тях:

1️⃣ Д-р Срѓан Милошевиќ, историчар – Белград;
2️⃣ Проф. д-р Радина Вучетиќ, Универзитетот – Белград;
3️⃣ Проф. д-р Дубравка Стојановиќ, Универзитетот – Белград;
4️⃣ Д-р Миливој Бешлин, Универзитетот – Белград;
5️⃣ Проф. д-р Момир Самарџиќ, Универзитетот – Нови Сад;
6️⃣ Д-р Александар Р. Милетиќ, историчар – Белград;
7️⃣ Вељко Станиќ, историчар – Белград.

И ред други, знаини и незнайни „професори и доценти“.

Много интересно, как „типичните“ македонци с „типично македонски“ имена като Милошевич и Вутевич изповядват анти-българска пропаганда. А пък и на всичко отгоре е интересно къде „преподават“.
Иронията на страна. Анти-българската политика от страна на Сърбия и бившите югославски звена продължава и до ден днешен. Самата тази политика, която откъсна Македония от нас и в течение на години вече промива мозъците на нашите сънародници.

Политиката, която „създаде“ Македония, която е основана само и единствено на антибългаризма. Сърби и „македонци“ седемдесет години водят масова антибългарска пропаганда и убиват по един или друг начин българщината, не дават да се издума за нищо българско. Подпомагани от Сърбия и Руската Федерация в наши дни и от СР Югославия и СССР по-назад във времето, обезличиха населението и породиха дива омраза към родината ни.

Липсата на суверенитет на България попречи веднъж за винаги да се реши казусът „Македонска История“ още в началото на 90те години. В наши дни ЕС (Европейски Съюз) нарушава правата на България, нарушава суверенитета на страната и нарушава правото да изложим и лигитимираме реалните исторически факти и да изискваме тяхното признание.

В стремежа си да се спаси от ерозията, която разяжда ЕС от 2008ма година насам ЕК прави постъпки за приемане на страни, които, като самостоятелни държави от периода на тяхното съществуване никога не са били морално, материално и духовно обвързани с развитието на европейската култура.

България в момента е трън в очите на ЕС, защото опитва да блокира членство на държава, която се опитва да се представи в очите на света с нашата история и език. Помислете какво ще бъде след 20 години. В Русия в наши дни съществуват народи, които се самоопределят, като българи. Има държави със съставни части на името си като Балкария (Кабардино).

Както се казва утре с малко помощ от Кремъл може да решат, че не ние, а те са „оригинални“ българи. Усилено се тръби в учебниците, че българите са придошли на балканския полуостров, а тук са били македонци, гърци и турци.

Позволим ли всички тези лъжи да продължат един ден, а той ще бъде скоро, други народи ще поискат историята ни… И ще я получат, защото и в миналото и сега българските политици служат не на България, а на чужди разузнавания и централи. С едничката цел да се обезпечат материално. Запомнете, че безродието води до безплодие.

Даниел Христов