БЕЗРОДНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ НЯМАТ МЯСТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРАЗНИЦИ

Имам лоша новина за кукловодите и политическите инженери. Промиването на мозъци нещо не сработи както трябва. Българският народ вече се събуди и съвсем скоро ще ви поиска сметката за вашето предателство.

Днес имаше показателни събития. В Пловдив хората от протеста на „Копчетата“ се включиха в честването на независимостта на България на Гроздовия пазар. Един смел българин – Райчин, заяви пред всички, че България в момента не е независима, че политиците ни лъжат и ни правят васална държава. Сервитьорката Здравка /понастоящем областен управител/ гледаше оцъклено и дори не взе думата, защото егото й нямаше да понесе освиркванията. Но пък веднага беше изпратена полиция да провери кой си позволява да изказа различно от това на управляващите мнение.

Българите вече сме единни срещу мафията. Появи се критична маса от мислещи българи, които въпреки различията си, имат една цел – България над всичко! И въпреки опитите на политиците за купуване и натиск, това вече не минава. И те са паникьосани.

Простата кърджалийска П. също беше брутално освиркана. Също с оцъклен поглед правеше някакви опити да си произнесе речта, но ситуацията беше революционна. И това политиците трябва да го осъзнаят. Техните номера вече не ни минават!

И въпреки, че политиците си правят пиар по подобни събития, те с нежелание участват в българските национални празници. Това не са техните празници. Тези чествания ги притесняват и ги карат да се чувстват неудобно. Все едно Хаджипенчович, осъдил Левски на смърт, да участва в отбелязване на годишнина от безсмъртието му.

И е време да покажем на политиците, че не са желани. Не само на нашите, български празници, но и във властта и в България. И че имат много грехове за изкупуване. И много престъпления за възмездие и справедливост.

И скоро ще дойде времето да празнуваме истинската независимост – на свободна от мутри и национални предатели България!

Да живее България! Мутри вън!

Елена Гунчева

* На снимката са хора от протестите в Пловдив, които достойно защитиха честта на България, като не се примириха с мутрите, дошли на честването!

loading...