БЕЛЕНЕ КОГА ЩЕ ГО ОТВОРЯТ?

И не, не питам за АЕЦ, а за трудовия лагер! Защото властите искат частичен локдаун за неваксинираните. Тоест – не приемаш да участваш в медицински експеримент – затварят те, докато ти дойде акъла в главата. Поне това е тяхното схващане как се управлява държава и криза. Несъгласните да бъдат опитни мишки – под ключ!

Бе, майната й на свободата и демокрацията, казват управляващите! Който не е съгласен, ще го затворим. Ограничават правата на неваксинираните, посегнаха на децата, а сега искат и да ни затварят. Само една крачка ни дели от това да ни бие полицията по улиците, защото нямаме сертификат и да ни пратят в концлагери. О, да, и да ни сложат някакъв отличителен знак, за да могат соросоидоудобните да ни различават и да ни плюят. И отдалеч като се види, че сме неваксинирани, да не ни допускат до обществени места.

Осъзнавате ли какво се случва? Осъзнавате ли, че това е геноцид в най-чист вид. А Радев и подмийническото му служебно правителство, понеже не са мъже и нямам смелостта да отстояват българските национални интереси, се съгласяват на всичко, за да бъдат и те удобни на тези в Брюксел, които диктуват правилата!

И да си припомним малко медицината – заразени НЕ ОЗНАЧАВА БОЛНИ. Всички ние в телата си носим хиляди вируси, които са в латентно състояние и не ни разболяват. Но ни плашат с тази бройка, защото ако се броят болните, процентът ще е съвсем приемлив и никой няма да им приеме измислената пандемия сериозно!

Хора, бдете! Защото утре ще бъде страшно, ако не се преборим днес!

Елена Гунчева