Беновска: Г-н Борисов, cпрете незабавно, със закон убийствена игра „Син кит“ и всички подобни електронни „акули“

cЗащо се убиват и самоубиват вече и малките ни деца?! Защо не ходят на училище? Защо семействата  не са щастливи и задружни? Защо младите се отчайват и из-гей-ват?  Защо в училищата и детските градини няма  духовност, а бюрокрация – децата са статистически единици и формуляри?

Спрете незабавно, със закон убийствена игра „Син кит“ и всички подобни електронни „акули“, които изпепеляват душичките на децата ни!

Спасете ни със закон от хейтърите по сайтове , фейсбуци и прочее социялни мрежи на „свободното слово! Спасете ни със закон от фалшивите новини! Длъжен сте. Имате жив пример как се действа със здрава ръка – Вашият приятел, министър-председател на Унгария Виктор Орбан преценява кое е полезно и кое вредно за унгарците и застава на твърди позици – забранява  Сорос, бежанци, ГМО,  дискриминационни евро норми.

Внучето Ви, Бойко-младши, ей сега ще порасне. Нека не ми се налага да цитирам как един бял адвокат защити едно изнасилено черно момиченце във филма по Джон Гришъм „Време за убиване“. Белите съдебни заседатели  нагло го гледаха и не им пукаше. Тогава той извади от душата си последния стон: “А сега си затворете очите . И си представете ,че всичко това се случва с Вашето бяло дете…“

Аз съм Беновска и питам: Г-н Борисов, можете ли да помогнете на децата и да спрете убийствата?

Илиана Беновска

http://blitz.bg

loading...