Беновска: „On Borisov’s FB-s. Stop. Just stop.“

Беновска: „On Borisov’s FB-s. Stop. Just stop.“ Г-н Борисов, защо ни информирате чрез Фейсбук? Спрете.

„Ню Йорк пост“ публикува в петък редакционна статия от 3 думи. В нея призова президента на САЩ Доналд Тръмп да спре да използва Twitter. Текстът на материала гласи: „On Trump’s tweets. Stop. Just stop.“ – за туитовете на Тръмп. Спрете. Просто спрете.“

По този повод си позволявам да Ви запитам, г-н Борисов: Защо си мислите, че е полезно да правите важните изявления във Фейсбук?!

Това ли е подобаващото равнище за комуникация на лидер, който за 3-ти път е министър-председател на България? Защо наподобявате провалилите се Радан, Меглена, Иванов, агнешки главички, Лозан, Прокопиев, протестъри, реформатори?

Путин така ли съобщава важните си за Русия и света решения? Кой от изброените съобщи през Фейсбук? Ердоган – че взема властта ? Меркел – че е против гейбраковете? Макрон – че е за строги етични норми във френската политика? Може би е редно да разберем през мрежата, че хубавата, атлетична и секси президентша Радева е на среща с лица с хомо ориентация? Ок.

Но, г-н Борисов, защо се залъгвате, че Фейсбук е „социална мрежа“?! Пак започва със „С“, но е сеирджийска мрежа. Във ФБ кълват на снимки и пикантерии, или изразяват крайни мнения за политиците.

Не си задават въпросите защо не са начело на процесите. Защо не са лидери на партии, министри, депутати. Даже не се питат защо не са лидери в семейството си. Да сте прочели, например, колко идеи са генерирали писачите във ФБ? Колко собствени инициативи са осъществили – със собствен риск? Колко деца са родили и възпитали, ама качествено?

Имате си МС и пресцентър. Всички медии Ви отразяват. Нали, г-н Борисов, сте министър-председател на България, а не сте министър-председател на Фейсбук, Туитър, Инстаграм – България?!

Баба ми, която ще получи 180 лева пенсия от 1 юли, няма Фейсбук. И не може да види, че вдигате нивото, като заявявате: „Политическият елит на всяка една от държавите, желаещи членство в евроатлантическите структури, трябва да надрастне историята“.

Аз съм Беновска и питам.

http://blitz.bg