БЕ, ТИЯ ХОРА ИДИОТИ ЛИ МИСЛЯТ, ЧЕ ИМАТ СРЕЩУ СЕБЕ СИ?

От това, което чух днес от тъжния инвеститор, тормозен от една кметица, у мен остана убеждението, че законодателите са крайно тъпи.

Защо?

Ми, защото излиза, че колкото и добри намерения да имаш да построиш супер красив небостъргач, дори да искаш да го боядисаш в цветовете на дъгата, дори да го напълниш с магазини, полезни за цял квартал, козметични салони за всички млади майки, дори и главния архитект на главния град на света да е съгласен да построиш това чудо на чудесата, дори и да имаш кредити от всички банки по света…. за да построиш това чудесно чудо, може да се появи една женичка, да не напише уведомление за това чудесно чудо, това май вече го казах… да не можеш да я видиш 10 месеца в приемният й ден, щото тя се крие под бюрото или в кенефа на етажа, и никой да не може да принуди тази женица да напише едно уведомление.

10 месеца я търси тъжният инвеститор и не, и не…. И ако ти не си такъв смел и решителен млад бизнесмен, с европейско мислене или пък ако нямаш стотинахиляди евра, такава една женичка може никога да не напише това документче и ти никога, ама никога няма да построиш своето чудо на чудесата. Готино, нали?

Бе, тия хора идиоти ли мислят, че имат срещу себе си?

Виктория Тинтерова

АЛЕКСАНДЪР ВАКЛИН

http://afera.bg

loading...