Бившият премиер Бойко продължава да живее в нощта на 4 срещу 5 април 2021г.

Бившият премиер Бойко продължава да живее в нощта на 4 срещу 5 април 2021г. За него времето е спряло и застинало и той не иска и не може да разбере, че от тази паметна и леко заснежена априлска нощ изтече много вода и много време мина и че той вече е никой. И без някой да го е питал, се опитва да се връща в дните, в които играеше ролята на козируващия на ЕС и НАТО смехотворен и жалък пудел.

„Вече повече от 3 часа българският президент, министърът на отбраната и външният министър мълчат оглушително по скандалния призив на руското външно министерство НАТО да се изтегли от България“, пише във ФБ страницата си бившият Бойко. И продължава: „След като темата беше повдигната остро от опозицията в парламента в лицето на ГЕРБ, премиерът Петков отиде в Народното събрание и прочете няколко изречения.

Подобно поведение на управляващите е скандално в момент, в който Москва се опитва да се меси във вътрешните работи на страната ни и да решава въпроси на българската национална сигурност. В знаков ден за България като днешния, ясно ще си проличи кой е държавник и може да защити българския национален интерес и суверенитет! Сега ще си проличи ясно кой какво защитава. Сега е времето и да видим кой ни е съюзник и кой не!“

Да можех, бих посъветвал ББ (Бившият Бойко) да се спре. 12 години правеше за смях и резил и себе си, и България. Стига толкова!

Любо Кольовски