БОЕЦ се обърна към Лозан Панов – ВСС да разгледа фалшивите данни за Гешев!

БОЕЦ се обърна с официално писмо до  Лозан Панов – председател на Върховният касационен съд и член на ВСС, с искане Сигнала ни за фалшифицираните данни за дейността на Гешев да бъде внесен, като точка за разглеждане от ВСС още на насроченото на 23.01. заседание на Съвета!

На същата дата от 10.00ч. БОЕЦ и непримирмите граждани ще бъдем пред ВСС на протест под надслов „ГЕШЕВ Е ВИСШ ПОЗОР“ с искания за незабавна оставка на Гешев и правителството, както и в защита свободата на словото, след последните разкрития за внесен в прокуратурата сигнал срещу телевизия „Евроком“.

Резултат с изображение за лозан панов

ДО: Г-Н ЛОЗАН ПАНОВ – ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ВЪРХОВНИЯТ КАСАЦИОНЕН СЪД

Г-н Панов,

приложено ви изпращаме Сигнал от ГД „БОЕЦ“ до ВКП, ВСС и ИВСС, съдържащ данни и информация предоставена на Сдружението от СГП след спечелено от нас дело за техен отказ по ЗДОИ. В сигнала сме приложили получените данни за дейността и професионалните резултати на Иван Гешев, които контрастират с резултатите обявени пред ВСС по време на процедурата по избор на главен прокурор и обсъжданията на неговата кандидатура. Предоставените пред ВСС данни са десетократно завишени, за което БОЕЦ сме изразили съмнение в нашият сигнал до институциите, че се касае за умишлено представяне на неистински данни с цел Висшият съдебен съвет, както и българското общество да бъдат заблудени за професионалните качества на Иван Гешев и той да бъде избран за главен прокурор.

По време на процедурата по избор, БОЕЦ внесохме свои аргументирани  Становища срещу кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор, както и конкретни въпроси, които бяха публикувани на сайта на ВСС. Не получихме отговори по същество на зададените от нас въпроси касаещи дейността и сключените от прокурор Гешев споразумения с обвиняеми лица. Вие също пискахте данни и допълнителна информация за неговата професионална дейност и резултати, които не ви бяха предоставени. БОЕЦ считаме, че тази непрозрачност подкрепя изразените от нас съмнения.

Г-н Панов, обръщаме се към Вас в качеството ви на Председател на ВКС, член на ВСС и магистрат имащ доверието на гражданското общество и БОЕЦ, с очакване да внесете този сигнал, като точка за разглеждане в дневният ред на ВСС за насроченото за 23.01. заседание. Считаме, че темата е с изключително обществено значение. Очакваме вашият отговор на пощата на БОЕЦ – gdboec@abv.bg .

20.01.2020г.   Георги Георгиев – Председател на УС на ГД „БОЕЦ“

Днес бойците от софийският комитет на БОЕЦ внасят в институциите Сигнала ни за фалшифицираните и манипулирани данни за дейността и професионалните резултати на Гешев. Както вече съобщихме, БОЕЦ получихме информация по ЗДОИ ит СГП, от която става ясно, че по време на изслушванията и кандидатурата на Гешев за главен прокурор пред ВСС и българското общество са представени данни за професионалната дейност на Гешев, които са десетократно завишени! 

На 23.01. БОЕЦ и непримиримите граждани излизаме в 10.00ч. пред ВСС с искане за Оставките на Гешев и правителството на Борисов и мафията. Ще добавим и още една цел –  ЗАЩИТА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И ДОЛУ РЪЦЕТЕ НА МАФИЯТА ОТ ЕВРОКОМ И СВОБОДНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ! 

Продължаваме!

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

loading...