БОЕЦ ще подкрепим и защитим биволите с всички сили и средства! Те заслужават подкрепата на всички български граждани!

ВАЖНО!
СПОДЕЛЕТЕ И БЪДЕТЕ ГОТОВИ ЗА СЪПРОТИВА И ОТПОР!
В ход е изключително брутална атака срещу журналистите от сайта Биволъ и непримиримите от БОЕЦ. Днес прокуратурата на мафията публикува „данни“ от делото срещу ТАД ГРУП за НАПЛийкс. Публикувани са и „данни“ и се правят внушения за някакво съучастие на Биволъ в тази афера, едва ли не, като поръчители. Не случайно Гешев, Цацаров и компания вкараха наглед смешната хипотеза на „тероризъм“ в разследването, за да могат да оправдаят и лигитимират последващите си действия и репресии срещу биволите пред международните институции и общност! Пряката цел е да се повдигнат обвинения на журналистите от Биволъ, да се „удари“ техният сървър и базите им с данни, като медията бъде унищожена!
Също днес на мен ми е издадено съдебно разпореждане за принудителна полицейска регистрация, аза което ми връчиха поредната призовка (за днес тази е трета от различни институции). Наложена ми е и мярка за неотклонение и забрана за напускане на страната, като са ми повдигнати и две обвинения! Това се случва ден след като БОЕЦ обявихме национален безсрочен протест за 12.09! След всяка наша акция, сигнал, или действие следва ответен удар от страна на мафията, която използв всички държавни институции, като бухалки! Биволъ и БОЕЦ сме обявни за врагове номер 1 на управляващата ни олигархично-мафиотска банда. Способни са дори и на убийства.
БОЕЦ ще подкрепим и защитим биволите с всички сили и средства! Те заслужават подкрепата на всички български граждани!
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ, ОБЯВИЛИ ПОДКРЕПА и солидарност с целите поставени в протеста, всички будни и непримирими да реагират незабавно, ако мафията посегне на биволите, бойците, или на който и да е непримирим гражданин и независим журналист и медия! Протеста е за 12.09., но може да се наложи да излезем във всеки един момент! По същият начин – пред Съдебните палати във всички градове и столицата! И със същите искания, като ще добавим и спиране на репресията!
ЖИВЕЕМ В ДИКТАТУРА НА МАФИЯТА! ПЕЕВСКИ, БОРИСОВ И ЦАЦАРОВ, СА НА ВЪРХА НА ТАЗИ ПРОГНИЛА И МРАКОБЕСНА МАФИОТСКА ВЛАСТ!
С право ги е страх дебелите, дните на мафията са преброени, ще ги обърнем, хора, вярвайте в силите си!
Гражданската солидарност е най-силното ни оръжие!
ПРОДЪЛЖАВАМЕ!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на Georgi Borisov Georgiev.
Снимка на Georgi Borisov Georgiev.