БОЙКОТ ЗА ЖЕНОУБИЙЦИ

ГРАЖДАНСКО ДВИЖЕНИЕ СИНЯ ЗВЕЗДА ТВЪРДО, КАТЕГОРИЧНО И ЕДНОЗНАЧНО ЗАСТАВА ЗАД ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА В БОРБАТА Й ЗА СВОБОДА И ДОСТОЕН ЖВОТ В БЪЛГАРИЯ.
НИЕ ОЦЕНЯВАМЕ СИТИУЦИЯТА РЕАЛНО И ЗНАЕМ, ЧЕ НЯКОИ ОТ ПОЗИЦИИТЕ Й БЯХА ОЦЕНЕНИ ВЪВ ВРЕМЕТО КАТО ТВЪРДЕ РАДИКАЛНИ И ИКОНОМИЧЕСКИ НЕИЗДЪРЖАНИ – ФАКТ, НО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЪДИЯТА И ДОРИ ПРОКУРАТУРАТА ЗНАЕ, ЧЕ ТАЗИ ЖЕНА НЕ Е ИЗВЪРШИЛА НИКОГА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И НИКОЯ ГРЕШКА, КРАЙНОСТ, РАДИКАЛНОСТ ИЛИ ИКОНОМИЧЕСКА НЕПОДГОТВЕНОСТ НЕ МОЖЕ ДА СТРУВА 20 ГОДИНИ ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА НА ЕДНА САМОТНА 40 ГОДИШНА ЖЕНА, КОЯТО ЯВНО Е КАУЗИЦИОННО ОРИЕНТИРАНА И ИСКА ДА НОСИ ИМПАКТ И ПОЛЗИ НА СТРАНАТА СИ НА ВСЯКА ЦЕНА. ЗАРЯДЪТ, РЯЗЪТ, ПОТЕНЦИАЛЪТ И ЕНЕРГИЯТА В ТЪРСЕНЕ НА СПРАВЕДЛИВОСТ НА ТАЗИ ЖЕНА ВИНАГИ МОЖЕХА ДА БЪДАТ ЮТИЛИЗИРАНИ В ПОЛЕЗНИ КАУЗИ С ДИАЛОГИЧНОСТ.
.
ЕТО ЗАЩО, ТЪЙ КАТО С ВИСОКА ДОЗА УВЕРЕНОСТ СМЯТАМЕ, ЧЕ РЕАЛНИЯТ ПОРЪЧИТЕЛ НА НАРЕЖДАНЕТО НА ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА НЕ Е ВАКЛИН ГРУП, А ТУРСКАТА КОМПАНИЯ ГАРАНТИ КОЗА, С ПРОЕКТА ИМ В МЛАДОСТ ГРАНД КАНЬОН, КОЙТО НАИСТИНА ИВАНЧЕВА ИКОНОМИЧЕСКИ НЕДООБМИСЛЕНО И РАДИКЛАНО НАПАДАШЕ С ОГЛЕД МАЩАБА МУ, НО ТОВА ПЪРВО Е БИЛО ЗАРАДИ БЕЗКРАЙНОТО ГЪРЛО И РУШВЕТИ НА ПРЕДХОДНИЯ КМЕТ НА МЛАДОСТ ДЖИРОСАЛ ГРАДИНКИТЕ НА МЛАДОСТ ЗА НЕКОЙ ЛЕВ, ЗАРАДИ КАКВИТО РУШВЕТИ СЕГА МАСОВО ПОДАВАТ ОСТАВКИ, ВТОРО ОТНОВО ПОВТАРЯМ ТОВА КАТО ФОРМА НА ГРЕШКА ОТ НЕЙНА СТРАНА НЕ МОЖЕ ДА СТРУВА 20 ГОДИНИ СВОБОДА, ЕТО ЗАЩО В НАСТОЯЩОТО ВИ ПРИЗОВАВАМЕ ОФИЦИАЛНО ДА НЕ КУПУВАТЕ АПАРТАМЕНТИ ОТ УБИЙЦИ НА ЖЕНСКИ ЖИВОТИ И БЪДЕЩЕ, УБИЙЦИ НА ГРАДИНКИ, КАТЕРУШКИ, ЖЕНСКИ, ДЕТСКИ ЖИВОТИ И БЪДЕЩЕ/. ИМЕННО ВАКЛИН ГРУП – ОФИЦИАЛНИЯТ ПОРЪЧИТЕЛ НА ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА И ТУРСКАТА ГАРАНТИ КОЗА – РЕАЛНИЯТ СКРИТ ТАКЪВ.
,
ПРИЗОВАВАМЕ ВИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА НАПРАВИМ БОЙКОT НА АКЦИЯТА ПО УНИЩОЖЕНИЕ ЖИВОТА НА ЕДНА НЕВИННА ЖЕНА ОПГ ЦЕЦО ГПЗ НАРЕЖДОЛАНДИЯ И НЕЗАВИСИМО КАКВИ НЕВЕРОЯТНИ УСЛОВИЯ ВИ ПРЕДЛАГАТ И ДА ВИ ДАВАТ ПАРИ, ЗА ДА СИ КУПИТЕ ЖИЛИЩЕ В ГРАНТ КАНЬОН МЛАДОСТ ЗА НИЩО НА СВЕТА ДА НЕ КУПУВАТЕ СВОЕТО ЖИЛИЩЕ/ ИМОТ ОТ ПРОЕКТА ГРАНД КАНЬОН НА ГАРАНТИ КОЗА В МЛАДОСТ. ЗАЩОТО ТЕЗИ ХОРА – И ГАРАНТИ КОЗА НЕОФИЦИАЛНО И ВАКЛИН ГРУП ОФИЦИАЛНО СИ ПОЗВОЛИХА ДА ПОГУБЯТ ЦЯЛ ЖЕНСКИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ ЗАРАДИ ТОЗИ ПРОЕКТ КАЗВАЙКИ ВИ С ТОВА ЕДНОЗНАЧНО:
,
„КУПЕТЕ ДНЕС НА ЗЕЛЕНО – УБИЙТЕ ЕДНА ЖЕНА!!! ЗА „ДОБРОТО“ НА БЪЛГАРИЯ!!!! СТРОИМ ВАШЕТО БЪДЕЩЕ – БЕЗ ЖЕНИ, БЕЗ МАЙКИ БЕЗ ДЕЦА, БЕЗ ГРАДИНКИ – ЗАКВО СА НИ!!!! КУПЕТЕ СЕГА – ЗА ДЕЦАТА, ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ – ДА ЖИВЕЕМ БЕЗ ГРАДИНКИ, КАТЕРУШКИ, ЖЕНИ И ДЕЦА ОЩЕ ДНЕС! ЗАКВО СА НИ ?! ЩЕ КЛОНИРАМЕ ТУРСКИ ТАРИКАТИ И ВАКЛИНОВЦИ И ТОВА Е. НЕ ЧАКАЙТЕ УТРЕ !!!!! КУПЕТЕ ДНЕС – УБИЙТЕ ЖЕНА , ДЕТЕ, ГРАДИНКА !!!!! „
,
КАТО СА ТОЛКОВА ОТВОРЕНИ УБИЙЦИ НА БЪДЕЩЕ И НА ГАРАНТИ КОЗА И НА ВАКЛИН БИХ ИМ ПРЕДЛОЖИЛА ДА КАРАТ ХОРАТА ДА ИМ КУПУВАТ АПАРТМЕНТИТЕ СЕГА И ДА СИ НАЛИВАТ ПАРИТЕ В МРЪСНИТЕ ИМ ПРОЕКТИ С ПИСТОЛЕТ В ГЛАВАТА, ПРАНЦИ НА КРАКАТА И БЕЛЕЗНИЦИ НА РЪЦЕТЕ АКО МОГАТ?/! МОГАТ ЛИ?! ААА, ЧАКАЙ ВЕ НИЕ БЯХМЕ ОТВОРЕНА ДЕМОКРАТИЧНА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА, НЕ КОМУНИЗЪМ ВЕЧЕ ОТДАВНА И РАБОТИМ С НА ХОРАТА ПАРИТЕ И ИМИДЖА НА ТОЯ ПАЗАР НА НЕУБИЙЦИ МОЖЕ И ДА НИ ТРЯБВА НЕЩО, А БАХ МААМУ.
,
КАТО ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ДЕМОКРАТИЧНО КАПИТАЛИСТИЧЕСКО ЕВРОПЕЙСКО ОБЩЕСТВО И ОТВОРЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ СВОБОДНИ ПАЗАРИ КАТО КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛАГЕР, ТО ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА СИ ГО УПРАВЛЯВАТЕ С ВАШИТЕ СИ ПАРИ, ЗАЩОТО БЪЛГАРИНЪТ НЕ ЖЕЛАЕ И НЯМА ДА ВИ ПОВЕРИ СВОИТЕ ПАРИ И БЪДЕЩЕ НА УБИЙЦИ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ/.
,
А УПРАВЛЯВАЙТЕ СЕГА КАПИТАЛИЗЪМ И ДЕМОКРАЦИЯ КАТО КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛАГЕР ДА ВИ ВИДЯ ГАРАНТИ ГАРАНТИРАНО КАК ЩЕ РЕВЕТЕ И ОТДЕ ЩЕ ВИ ДОЙДАТ КУПУВАЧИТЕ И ПАЗАРА СЕГА! С ПРАНГИ И БЕЛЕЗНИЦИ МОЖЕ БИ И ПИСТОЛЕТ В ГЛАВАТА ЩЕ ГИ КАРАТЕ ДО НОТАРИУСА СЪС ЗАПЛАХА ЗА 20 ГОДИНИ ЗАТВОР ИНАЧЕ АКО НЕ КУПИ – ТАКА ЛИ ВЕ ТЪПАНАРИ???!!!!
,
А МОЖЕ И ВИЕ ДА ПРЕДЛОЖИТЕ НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА СИ КУПИ ОТ ВАС АПАРТАМЕНТИ НА СЕБЕСТОЙНОСТ, ЗАЩОТО САМО ТО БИ ВИ СТАНАЛО КЛИЕНТ НА БЛОКЧЕТАТА ЖЕНОУБИЙЦИ СЛЕД ТОВА, КОЕТО НАПРАВИХТЕ С ГОРКАТА ЖЕНА ВЕЧЕ. ТУРСКИ САДИСТИЧНИ МАРДИ.
,
200 000 ГОДИНИ ДА ГО ПРОДАВАТЕ И НЕ МОЖЕ ДА ГО ПРОДАДЕТЕ ТОЯ ПРОЕКТ ДАНО!!!! НЕ 20.
,
Елица Стоименова
loading...