Бойко, а ти нещо за МИЛИАРДИТЕ откраднато ДДС няма ли да кажеш?

Бойко, а ти нещо за МИЛИАРДИТЕ откраднато ДДС няма ли да кажеш?
Или и ти , като Влади Горанов не знаеш нищо? Нали твоите копои са го крали, нали на теб са се отчитали? Нали с аверите ти от ГЕРБ, БСП и ДПС точите държавата от десетилетия? Нали депутата Гамишев е твой депутат? Нали и Кърчев е пак от ГЕРБ? Нали ти редеше листите и одобравяше всеки депутат? По какво ги избираше,кой е крал повече ли? Или кой е по послушен и корумпиран? Нали ти смачка дребният и седен бизнес и всяка фирма, която не искаше да се отчита със пари, суджици и каквото има? Нали ти събра и изгради обръчите от фирми на ГЕРБ и Пеевски, които прибираха всичко и източваха държавата? Нали ти по закон и Конституция отговаряш за финансовата стабилност на държавата и заедно с финансовият министър сте длъжни да упражнявате контрол върху дейността на НАП?
КАК ТАКА НЕ ЗНАЕШ НИЩО?
Какъв контрол упражнихте? ДА НЕ РАЗКРИВАТ СХЕМИТЕ ВИ ЗА КРАДЛЪК ЛИ? След твоето идване на власт, Бойко, кражбите на ДДС се увеличават ДЕСЕТ пъти и това го доказват документите на НАП! Само за 2011г. Над 1.1 МИЛИАРДА лева са потънали в джобовете на дедесарската мафия! През тази година, ти, Бойко, Дянков и Влади Горанов откраднахте резерва на Здравната каса! Милиони българи платиха със здравето си този грабеж! Пак през тази година, ти, Бойко, разправяше, че било “най-страшната икономическа криза“ и пари няма за увеличение на пенсиите и над милион българи мизерстваха с 60 евро пенсии! А през това време милиард и сто милиона сте окрали и то само от ДДС! А от акцизи колко милиарда? А от общесствени поръчки, колко милиарда? А от еврофондовете, колко милиарда? А от общините, колко милиарда? И през следващите години грабежа продължава! Ти, Бойко, превърна България в най-бедната и корумпирана държава в Европа, а народа доведе до отчаяние и мизерия! Ти прокуди над два милиона българи от ридината им! Ти и бандата ти комуняги, мутри и ченгета! Ти, Пеевски, Златев, Минев, Цветанов, Гергов, Цацаров и още шепа алчни мутрагени и слугите ви обрахте цял един народ и продължавате! И мълчиш, мишко страхлива! Раздаваш милостиня с нашите пари , а за откраднатите милиарди мълчиш! Докара възрастните хора до просия и сега им подхвърляш трохи, докато в офшорките си трупаш милиарди! Хвалиш се, че народа те избира, но се возиш в бронирани лимузини за милиони пак от нас платени и НСО те пази от народната любов!
Защо мълчиш, Бойко, за откраднатите милиарди? Няма вечни дикататори, спомни си своят ментор, дето му разтриваше ушите! Идва деня, в който ще плащате за престъпленията си. БОЕЦ няма да спрем битката си срещу мафията превзела държавата ни, битката за справедливост и възмездие! И ударите срещу нас само ни амбицират още повече! И ще проговориш, Бойко, от подсъдимата скамейка!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на Georgi Borisov Georgiev.