БОЙКО, ела да се хвалиш във Видин какъв спасител си и колко добре се справяш!

КАКВО КРИЯТ?
БОЙКО, ела да се хвалиш във Видин какъв спасител си и колко добре се справяш! Чакаме те!
На 27.04.2020г. БОЕЦ вмесохме официално Заявление по ЗДОИ до Министерски съвет, с което изсикваме информация за правомощията и статута на НОЩ и колко пъти е изследвано лицето Бойко Методиев Борисов за COVID19 с „бързи тестове“ и PCR методика. Както и кой носи отговорност за действията на Щаба. По принцип в МС издават входящ номер на следващият ден след внасяне на документ в деловодството или съотвената административна служба. БОЕЦ изрично ИЗИКВАХМЕ да ни бъде предоставен входящият номер на внесеното от нас Заявлние, но вече ПЕТИ ДЕН няма отговор.
КАКВО КРИЯТ? Да не би това, че на 02.04. за депутатите имаше , а на видинските медици ОТКАЗАХА същият ден да излседват пробите им? Или че за Буда има тестове през ден, но за лекарите няма тестове. Или че НОЩ и правителството ни управляват и лъжат в кризата чрез манипулиране на данните? Или че НЕ изследват контактните и не поставят част от тях под карантина, за да не отчитат голям брой заразени и да се хвалят какви спасители са? Така ОТКАЗАХА на контактните медици във Видин да изследват пробите им на 02.04 и в града последва взрив на зарзата. Но не спряха да се хвалят как ги давали за пример в Европа и колко милиарда сме щели да „усвоим“ за борбата с вируса.

Буда да дойде и да се похвали във Видин. Чакаме го! Видин вече е с най-много заразени на брой население от всички области в страната, далече преди София, Плевен и тн. И броим заразените и починалите всеки ден.
Убийците винаги се връщат на местопрестъплението. Да дойде и Мутафчийски, и Кантарджиев, и Борисов. Едно е да отговарят на удобните въпроси на мисирките и да ни уведомяват какъв голям дарител бил Пеевски, а друго е да се изправят пред гражданите и да отговарят за действията и бездействието си.
КАКВО КРИЯТ? БОЕЦ вече разкрихме и ще продължим да разкриваме лъжите и престъпленията на управляващата ни мафия, защото за тези лъжи вече плащаме с човешки животи. Лъцжите се превърнаха в убийци! Заради тези разкрития прокуратурата му повдигна обвинения, за да покрие престъпленията на правителството и Щаба.
Публикувам въпросите от Заявлението, за което от МС не ни предоставят входящ номер:

1. Колко пъти e изследван Бойко Методиев Борисов, премиер на Република България по PCR методика за наличие на коронавирус – COVID19?
2. Колко пъти е изследван Бойко Методиев Борисов, премиер на Република България с така наречените „бързи тестове” за наличие на IgM и IgG, антитела за коронавирус – COVID 19?
3. Какви са правомощията на Националният оперативен щаб – НОЩ? Изискваме официалните документи, с които са определени задълженията и правомощията на Националният оперативен щаб – НОЩ?
4. КОЙ, как, на какво основание и по чие предложение е предложил сформирането ан НОЩ, състава на НОЩ, както и генерал Мутафчийски за председател на НОЩ? Изискваме официалните документи – протоколи от заседания на МС, заповеди и други за създаването на НОЩ.
5. Какъв е статута на НОЩ, като държавен орган?
6. Как се упражнява контрол върху дейността на НОЩ и КОЙ упражнява този контрол и носи отговорност за техните действия?
7. Като Неправителствена организация с дейност в обществена полза, с цел реализиране на целите заложени в Устава на Сдружението, част от които са граждански контрол върху управлението на страната и държавните органи, БОЕЦ изискваме да ни предоставите официални данни за контакт с НОЩ – телефонни номера, електронна поща и тн.

Мафията не спасява, мафията лъже, ограбва и убива!
КОЛКО ПЪТИ Е ТЕСТВАНА МУТРАТА? Ние му плащаме тестовете, заплатата, охраната, дори къщата в Барселона на любовницата му пак ние сме платили и имаме право да знаем. И колко още трябва да умрат по вина на изродите, които заради властта са готови на всичко?
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

loading...