БОЙКО, ЗАРАДИ ЛЪЖИТЕ ТИ могат да умрат хора!

БОЙКО, ЗАРАДИ ЛЪЖИТЕ ТИ могат да умрат хора! Ти си по-вреден и опасен за българите от всички вируси взети заедно! Случи ли се нещо със семейството ми, ще стигна до теб.
Вчера, след сигнал до БОЕЦ се срещнах с прокуристката на видинската болница, д-р Найденова и шефа на РЗИ Видин, д-р Владински! Разбрах и огласих мракобесна инструкция на Щаба и правителството да НЕ СЕ ВЗИМАТ И ИЗСЛЕДВАТ проби на медици и контактни с доказано заразени с COVID 19! Изпратените 20 проби на видинските медици, които са били контактни с първият болен от края на март във Видин са получили ОТКАЗ да бъдат изследвани! Част от тези хора не са поставени под карантина и продължават да се движат свободно. Те са били в контакт в болният в началото без предпазни средства, докато е излязла пробата му. Днес разбрах, че четирима от тези медици от видинската болница, които са били контактни с първият заразен (вече има и втори случай) са с грипоподобни симптоми, приети са в отделението по пулмология, като пациенти. Сред тях е и д-р Николов, когото вчера срещнах в болницата да се движи свободно. Той е завеждащ отделението и е с температура и съмнения за „инфекция с неустановен грипоподобен вирус“ от два дни. Д-р Найденова, ръководител на болницата, с която вчера имах две срещи и разговори, също работи в това отделение и е рискова, като и нейната проба не е изследвана! А аз бях в контакт с тези хора. Управляващата ни мафия ОТКАЗВА ДА ИЗСЛЕДВА МЕДИЦИТЕ НА ПЪВРА линия и контактните за коронавирус! СВИНЕТЕ умишлено не искат да изследват, за да скрият от обществото истината за размера на заразата и броя на заразените рискувайки живота и здравето на милиони българи! Така, както криха до изборите, че вода в язовир „Студена“ няма, както криха с години, че в Хасково пият вода в уран, както криха за аварията в Чернобил! Управляват ни същите ченгета, мутри и престъпници! Случващото се е геноцид, престъпление срещу българският народ и медици! Само за да се може Борисов да се хвали колко малко случая имаме и как го давали за пример в Европа! Този самовлюбен комплексар и престъпник ще убие повече българи от коронавируса.
КАКА ТАКА ЗА ДЕПУТАТИТЕ И ДОМУСЧИЕВ ИМА ТЕСТОВЕ, А ЗА ЛЕКАРИТЕ ОТ ПЪРВА ЛИНИЯ И ГРАЖДАНИТЕ НЯМА ТЕСТОВЕ?! Защо, мутро? Защо, убиецо? ЗАЩО “ За едни има, за други няма?“ Защо за Домусчиев има частна клиника, за депутатите има незабавни тестове, а за гражданите – забрана за тестване, карантина, затвор, глоби от 5000 лева и лечение в моргата, наречена инфекциозно отделение? Лъга за къщата в Барселона, сега пак лъжеш! Дори не мога да си представя що за изрод трябва да си, за да поставяш в риск хиляди граждани, да се гавриш с медиците от първа линия, които приемат и обработват първи заразените, да ги караш да си плащат тестовете и тайно да разпоредиш да не ги изследват, за да не ти развалят гнусната стабилност и рахатлъка! Що за изрод си ти, Бойко?
След като БОЕЦ дадохме гласност за престъпните действия случващи се зад гърба на обществото днес разбрах, че генералчето с черната униформа е разпоредил да се вземат и изпратят за тестуване проби от видинските медици. Удовлетворен съм,защото така благодарение на нашите и на медиите, които отразиха случая действия ще дадем спокойствие на лекарите и сестрите и ще защитим гражданите във Видин! ТОВА ОБАЧЕ СЕ СЛУЧВА В ЦЯЛАТА СТРАНА! Инструкцията да не се изследват контактните и медиците е изпратена до всички РЗИ!
Заради лъжите на Буда се оказа, че аз съм бил в контакт с контактни със симптоми, като се наложи да мина по целият път на коронавируса във Видин, за да разкрием лъжите на мафията. През февруари съпругата ми бе трансплантирана и рискът за нея е огромен!
Бойко, ако се случи нещо с жена ми, ще те намеря, ще стигна до теб! Моли се за нея, мутро страхлива. И знай, че за тези престъпления ще отговаряш пред българските граждани! И най-презряните диктатори днес не си позволяват да крият резултатите за заразените и да не тестват рисковите групи! Защото така умират хора! А ти, мутро си готов да убиваш дори само, за да запазиш прогнилата си власт и да продължите да грабите с Пеевски и бандата ви народ и държава! Ще плащаш за всичко, Бойко! А първо ще отговаряш на много въпроси, после и за престъпленията!
И на генерал Мутафчийски искам да кажа няколко думи. Поддържайки и влизайки в схемите на мафията вие ставате част от същите престъпници и убийци, ставате като тях! БОЕЦ ви изпратихме официална покана да посетите Видин! Борисов не е стъпвал във Видин от седем години, от както създадох БОЕЦ и няма да стъпи! Вие същият страхливец ли сте, генерал Мутафчийски? Дайте отговор, дайте знак, едно е пред мисирките, друго е пред гражданите! Обадете се, свържете се с БОЕЦ, елате до Видин.
Докато профила ми е блокиран ще публикувам през страницата на БОЕЦ!
04.04.2020г. Георги Георгиев – БОЕЦ

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.
loading...