Бойко има потребност от спешна помощ – психическа и психиатрична

Улавям се, че започвам да изпитвам съчувствие към премиера. Не знам дали това е някакъв Банкянски изотоп на Стокхолмския синдром, но наистина му съчувствами искрено го съжалявам. Бойко е изпаднал в истерия. Не подлежи на никакъв контрол. Държи се като отчаян терорист, на който заложниците му са избягали и няма с какво да рекетира опонентите си.
Мъчно ми е за Бойко, който не може да проумее и да преодолее мъката и болката си, че президентът е избран с гласовете на 2 млн. 400 хил. души. Не може да превъзмогне болезнените следи, които остави Плвнелиев – неговият избор, инсталиран на мястото на произволното магаре.
Бойко не може да надмогне щетите, които му нанесоха Цветанов, Цачева, Павлова, Пламен Георгиев и останалите от кохортата на лично избраните и назначени от него лични предатели.
Бойко има потребност от спешна помощ – психическа и психиатрична. В България все още се намират добри лекари от тези специалности – не всички добри специалисти са избягали. Нека създадат някакъв комитет, организация, инициатива и да се притекат на помощ на Бойко. Може и да има все още някакви шансове да го излекуват, преди яростта и злобата му да прераснат в хипертония и да му предизвикат някакви други непоправими увреждания. Да не бъдем жестоки, да не бъдем садисти! Да помогнем на Бойко!

Любо Кольовски

loading...