Бойко, Моля те да ги върнеш, върни ги и тримата и Радев и Нанков и незаменимия Московски!

Скъпи на всички ни Бойко, Моля те да ги върнеш, върни ги и тримата и Радев и Нанков и незаменимия Московски!
Само те Моля с тях да върнеш и Пеевски, върни и наглият Цветанов в някое Министерство, и на единственият Делян Добрев дай едно,че и той ни е ценен.
Върни и Искра Фидосова, да ни радва, а най-добре е да върнеш и онзи дето те Анатемосваше и пишеше книги за теб и за това какъв Боклук си, пък после стана депутат, за Антон Проститутков Тодоров ти пиша,че ми липсва..
Ако можеш и Яне Янев ни върни, че го скри някъде, този еврогейски патриот ,който също те Уволняваше, ама то не е логично да върнеш него, пък да не дойдат и Миглена Кунева и Найден Зеленогорски, че и те те сваляха от власт и те бяха по едни тефтери (ейеее как се сетих за онова тефтерче дето изчезна,дали и него можеш да върнеш?), пък после управляваха с теб…
Моля те,Бойко да върнеш и Милиардите, които вашите фирми откраднаха от санирането, а тези от асфалта, ако върнеш, то на ръце, ще те носим, а ако се разберете с Пеевски може и онези 5 милиарда от КТБ да върнете!
И понеже си много близък с Бога се опитай и всички, които умряха в катастрофи , които се палиха заради теб, които не доживяха твоят край да върнеш!
Разбери ме Бойко, аз много се надявам в понеделник да ги върнеш всичките, моля се вече пети ден, за да осъзнае този Народ, че всички ВИЕ и Червени и Сини и Жълти и Бембени, нямате и капка Срам и чак тогава да вземе да се събуди този Народ, пък да ви обяви една война ,ама такава истинска война на живот и смърт, пък да вземе и Народа да си върне нещо , да си върне Държавата, да си върне Гордостта, да си върне Бъдещето, да си върне Вярата!
Та само това те Моля Бойко,върни ги всичките,за да се свърши това тегло,веднъж завинаги…
П.С. Трябва и за нещо да ти Благодаря Бойче,че иначе сякаш все лошо от теб сме видяли!!!!
Само за Бареков ти Благодаря , че ни го върна, само се надявам да е за постоянно,че с Волен,Валери и Краси имат много грехове да изкупуват

Ivan Ivanov

Снимка на Ivan Ivanov.