БОКУ И ДЮНЕРИТЕ НИ ПАЗЯТ!

Чудя се коя ли западна служба е натиснала нашите да се размърдат за днешната мащабна акция. Че чак древна система на плащане били хванали. Учудващо, при положение че с две ръце и задните си части не могат да хванат без чужда помощ.

Преди години, Боку-Слънцето с умиление каза, че ние нямаме проблем с тероризма, защото имаме дюнери на всеки ъгъл. Демек – плюскайте дюнери и терористите ще ни отминават. Чудя се само дали дюнерджийниците на Територията са се бръкнали с нещо за рекламата, че той Боку-Слънцето току-така не рекламира дарствено.
Е, ядем дюнери и ушите ни плющят. Както и КФС, Макдоналдс и прочие боклуци. Какво да правим, нали трябва и те да печелят, за какво са дошли на Територията? А и като няма топъл хляб от фурната с онова, нашенското сирене, да си направиш „мече” за закуска, ще ходиш за дюнери.

Но не това е причината. Истинският ни защитник от ИДИЛ и злите терористи, е нашият Вожд, Премиерът – Слънце, Винету на Територията, Галеният от три папи, Боку! Шапки долу! Там, където Осама Бен Ладен по цели нощи умуваше как да съсипе една държава, наш Боку го направи от раз, че даже и му ръкопляскат. И никой не го търси да го трепе. Радват му се, е, вярно, тези с лоботомията, ама все пак…Признайте си, завистници, ИДИЛ не могат да се хванат на малкия нокът на Боку по обсег и тежест на пораженията. Дори ядрен удар не може да причини такива щети и безнадеждност за бъдещето, както един мандат на Боку и шайката му. Респект! Не се и съмнявам, че честите му посещения в Арабския свят са свързани с изнасяне на лекции в тайните им бази. За усъвършенстване на уменията!

Та затова тук терористи няма. Смеят ли да се вихрят на Територията на гуруто на ужаса и терора? Да се чувстват като калфи пред майстор? Не бива, не е редно. Та покрай това и ние намазваме. Не че има някакъв смисъл, терористично нападение само леко би влошило общата картинка на разруха.

Та значи…спокойно, Боку и дюнерите ни пазят! А и на умряло куче никой нож не вади!

Елена Гунчева

loading...