Борисов го дават за пример в Европа, но Европа не знае за това

23.04.2020 г.
Равносметката към днешна дата:

Глобиха жена с 5 000 лева в София,
защото седяла на пейка на „Витошка“ и пиела кафе. Глобиха евродепутата Ангел Джамбазки с 1 000 лева, защото карал пиян.
Няма достатъчно PCR тестове, защото не са поръчани навреме и се тества избирателно.
Борисов го дават за пример в Европа, но Европа не знае за това.
Българите са маргинали, калпазани, катили и самоубийци и не спазват мерките, това ни крещят и ни се карат от телевозира сутрин и вечер.
Чака ни Ада, чували за трупове, морги и смърт, ободряващо ни мотивира премиера докато взима важни за държавата решения на някоя нива край Пловдив, с маска поставена на брадичката…
Произвели сме и произвеждаме по три милиона маски на месец, но поръчваме един милион маски от Китай, на тройна цена и ще ги получим друг път. Важното е пара да се върти.
В църквата, в Кауф*анд, Ме*ро, Ли*л… не е опасно, но в парка е опасно. И в данъчната служба не е опасно. И в ЧЕЗ. И навсякъде, където СИ ПЛАЩАМЕ. Само на безплатните места е опасно. В автобуса и трамвая също не е опасно, но в градската градина е много опасно.
В Гърция величаели Бойко Борисов, сложили го на корицата на „Бай Ганьо“.
Маските СА задължителни, маските НЕ СА задължителни, маските СА задължителни… Слагайте шалове. Слагайте шлемове. Слагайте каски. Слагайте си въжето…
В неделя на пазара е опасно и е затворен, в понеделник, вторник и сряда не е опасно, после в четвъртък, петък и събота пак става опасно.
Извод – вирусът не действа в началото на седмицата и се активира подло след сряда. Баси гадняра, а?!
Една фирма получи 75 милиона от ББР. Нито една друга фирма в България не е получила още НИТО ЛЕВ заради кризата.
Нито един български гражданин не е получил до момента обезщетение, помощ, или финансова подкрепа заради кризата. Нито стотинка.
Правителството получи картбланш да изтегли 10 милиарда лева нов външен заем, но никой не знае за какво и как ще се харчат тези пари. Но пък всички знаем кой ще ги връща!
Коронавирусът превърна курумпираните в дарители. Законно рекетирани курумпители…ъъъ дарители, иСвинете!!!Крадеш милиарди, даряваш един милион, например, и те благославят по собствените ти телевизии. Странен вирус със странен привкус. На помия.
Прокуратурата още не е разпитала Бойко Борисов за Къщата в Барселона. По сигнала на БОЕЦ не се работи. Работи се по сигнали за 4 литра ракия, седем кила арпаджик и сто лева откраднати от дядо на село, все престъпления застрашаващи националната сигурност. И за 4 човека пред блока. 4×5 000=20 000 в общината. Топ!
Гешев откри „коронавирус“ в съдебната система, но не откри Пеевски в делото КТБ.
Над 25 000 българи са под домашен арест – карантина и никой не ги тества, а лабораториите ни работят с 10% от капацитета си в условията на пандемия. Ми то…тестове нямало.
Някой, нещо?!
Положението е:
„Тати ще ти купи колело, ама друг път“…

https://www.facebook.com/

loading...