Борисов наистина е психически болен!

Борисов наистина е психически болен! Това е меко казано и диагнозата му я направи не БСП, а вярната му подпорка Валери Симеонов! Нещо повече от лабилност има, и ако не беше премиер и водач на едно сдружение, нямаше да има никакъв проблем.
Един луд повече в Банкя – голям праз!
Само че „психически лабилния“ разиграва цяла България с хъшлашките си капризи: тези избори, тези на вятъра пръскани милиони са заради капризите на психически разлетия.

Дори и в Брюксел го скастриха, че едно са президентски избори, друго са парламентарни! Обаче слона в аптеката си знае неговото.

Вижте му прозренията и лъжите – поредните! И заплахите: страшно е, изберете ме, иначе ще има разединение: „в неделя ще получим тежко разединен народ в момент, в който съединението трябва да направи силата”.

Той иска съединения ,но другите да му паднат на колене!

И защо?

Щото е умен, мъдър държавник, високо интелигентен, знае езици, има висок морал? От изброените няма нито едно у него!

„БСП обиждат всички милиони избиратели на ГЕРБ“.

Следваща лъжа: ГЕРБ отдавна няма милиони избиратели – те са около 800 хиляди!

На тези избори ще са по-малко!

Забрави ли Пожарникаря, че 250 хиляди гербери гласуваха на президентските избори за Радев? Защото им е писнало от неговата простащина и управленческа лабилност, от неговата циничност да предлагаш нещо, което не става за селски кмет – за президент!

Той да не се прави на умряла лисица, а да поеме отговорност /Божкееее, какви глупости пиша – Борисов и отговорност? Все едно в хладилника на алкохолика да намериш пълна бутилка с ракия!/

Той трябва, но няма никога да поеме отговорността, че точно ГЕРБ и лично светиня МУ разединиха народа, настроиха го един срещу друг, за да може посредствеността да управлява!

Той не бил пращал есемеси за махането на Гарелов?

Да бе, Радев и Нинова са пратили есемесите – толкова е плитък и жалък!

Само олигофрени могат да вярват на такива цигански лъжи! Като тази например: „Категорично с ДОСТ нямаме нито уговорки, нито смятаме да управляваме заедно!“

Да бе, не е чак такъв бунак, за да го признае, но си е ясно още от президентските избори кого подкрепя ДОСТ, кой е поел ангажимент пред Ердоган за тази продажна антибългарска формация!

И вижте какъв дървен циник е: „ГЕРБ предизвикаха изборите, за да успокоят държавата.“

Първо, не ГЕРБ, а славолюбеца и егоцентрика Борисов предизвика изборите. И не да успокои държавата, а да изостри още повече вътрешното напрежение, за да може да продължи да властва. Което и стана.

Сега се хванете за нещо здраво или просто седнете, защото този наистина е мръднал! Вижте какви простотии плещеше тази сутрин за напрежението с Турция: „Просто това при мен нямаше да се случи. Те имаха респект!“

Ах, като си спомням лакейската му поза и мазната усмивка пред Ердоган, сигурно е, че му има респект. Колкото султанът има респект от някакъв валия от периферията! Вече ни втръснаха простотиите и лъжите на този страхлив и посредствен човек! И просто не мога да проумея

Кои ще са тези зомбирани или уплашени, дето за трети път ще му дават властта, за да избяга отново след година –две!

Лошото е, че той никога няма сам да се оттегли – за това се иска морал и култура, каквито са в особен дефицит при него!

Стефан Северин

http://pogled.info

loading...