Борисов, писна ми от лъжи за дядо ти!

Е, не спря да лъже наляво и надясно Бойко Борисов за своя митичен дядо. Митичен, защото досега да сте чули да му е казал името? И кой е този велик дядо – по майчина или бащина линия?

И като се почна – посвети една изборна победа: „на моя дядо, дето го убиха комунистите“. След това пред чуждестранни журналисти задължително се окичва с тази измислена трагична история – на едни казва, че дядо му е бил николапетковист, на други, че е бил монархист / вестник „Франфуртер алгемайне цатунг“/ – нарочно ги плещи ей така , за да може да обърка всеки и никой да не разбере истината. И сега щъка из страната и пак се перчи с анонимния мъченик дядо.

А това са жалки опити да накара хората, които не обичат комунистите – да го обикнат. Да забравят, че голямата му мечта е била да влезе във факултета „Държавна сигурност“, а го набутват в пожарната – това за нарциса Борисов е кръвна обида. Да се забрави, че е бил един от най-младите и пламенни членове на БКП. Че заради БКП отказва да подпише в МВР декларация за деполитизация и напуска системата.

Но това не се забравя!

Ако наистина е имал такъв дядо и му бил чел досието – защо не го публикува? Той беше главен секретар на МВР – пълен достъп до архивите, два пъти премиер – какво го спира, ако е бил такъв храбрец и антикомунист дядо му, да помести досието му?

То не е никаква тайна! Защото ще лъсне веднага неговата лъжа. А тя цъфна и във Фейсбук: „На 9 септември, когато са дошли гавазите от Държавна сигурност, са го извели от дома му и са го пребили с тояги в царевицата в двора, пред очите на всичките му близки“. Защото е бил николапетковист. И този човек е бил главен секретар на МВР? И не знае, че на 9 септември няма създадена още милиция, камо ли държавна сигурност. Това поне не е ли научил в милиционерската школа?

И друго – според А. Гицов, дядо му на 9 септември не може да е бил николапетковист, защото „Никола Петков по това време е важна фигура в Отечествения фронт, който организира и осъществява преврата в София на 9 септември, самият той става министър от правителството на ОФ и подкрепя горещо създаването на Народния съд.“ Освен това неговата партия е създадена една година по-късно.

Б.Б. вероятно е имал трима дядовци, защото се появиха из медиите спомени на В. Киров от село Хераково. Той гарантира, че знае много добре фамилията на великия Бойко. Според него единият му дядо – бащата на майка му, е починал от старост през 1970 г. а другият – този по линия на баща му – през 1965 г.!

Пълна каша от лъжи на Борисов и с цялото се нахалство ни кара и ние да му вярваме. И да му съчувстваме!

Този човек е патологичен лъжец!

Стефан Северин

http://pogled.info