Борисов: Предишното правителство го свали корупцията, ИТН изобличи ПП (ВИДЕО)

Бойко Борисов

Виждаме масирана атака. Сутринта, която и програма да включа, се говори едно и също. Това е нова мода – видите ли, да говорим открито пред камерите. Ще говорим открито и пред камерите. Никога не сме говорили скрито и покрито. Въпросът е има ли смисъл и какво ще говорим пред камерите. Това заяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Затова вчера най-добронамерено чисто практически казах как може да се излезе от кризата и да се направи правителство, без да се нанасят щети на отделните партии за всеки, който мисли, че може да е отговорен пред хората, добави той.

Предишното правителство го свали корупцията, ИТН изобличи ПП, че правят неща, които изобщо не са свързани с борба с корупцията по високите етажи на властта, коментира още Борисов.

„ГЕРБ да се откажели от пъпната връв с Гешев. Що за глупост? „Пъпната ни връв е с Европейската народна партия“, отбеляза още лидерът на ГЕРБ.

Той предложи експерти да подготвят разговора, в който ще седнат и утвърдят 16-те точки, които от „Продължаваме промяната“ предлагат.

https://eurocom.bg/