Борисов се готви за поредната загуба, за поредния начин да касира изборите. Тъжната истина е, че тях ги е страх от машините

Борисов се готви за поредната загуба, за поредния начин да касира изборите. Тъжната истина е, че тях ги е страх от машините. Машините не дават възможност да се манипулира вотът. Това, което може да се манипулира е броенето. Те затова искат да се брои, защото тогава пишат каквото решат. Другият ни аргумент е, че това пряко противоречи на Изборния кодекс.

Докато Гешев беше в НС аз цитирах в беса си Закона за съдебната власт и Конституцията, а той нагло се хили и вика „това си е Вашия прочит“. Тъжната истина е, че главният прокурор лъже. Събрал е около себе си неколцина зам.-главни прокурори, които да му подсказват. Той повтаря като папагал, до такава степен не разбира за какво става дума изобщо.

Стартирахме тази част от кампанията, в която показваме нещата, които говорихме на площада и нещата, които направихме в 46-тото НС и те се припокриват. Да, не можахме да завършим на 100% нищо, но поне показахме последователност, твърдост и ярост в позициите. Това показваме и в момента.

Николай Хаджигенов