БОРИСОВ СЕ ИЗПЛЮ В ЛИЦАТА НА ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА С НАГЛО ПРИЗНАНИЕ: БАЛЪЦИ, ИГРАХТЕ В УГОВОРЕН МАЧ!

Бойко Борисов или е слънчясал, или отново показва истинската си същност – на прост и нагъл тип, незачитащ никой и нищо. Нормален политик не може да заяви, че не е спечелил избори, защото не е искал. Такова признание е публичен шамар за всички гласували за ГЕРБ.
Излиза, че плачещата за репресирания си дядо кандидат-президентка е била жалко мюре. Ако има капчица достойнство, Цецка Цачева на мига трябва да подаде оставка като министър и напусне партията. Ала няма да го стори. Защото елитът и електоратът на ГЕРБ е сбирщина от оскотял плебс и ояли се патриции, от простаци с тумбаци и начетени кариеристи, от градски метреси и селски простакеси, от армия държавни и общински служители, гласуващи за столичните мутри и местните феодали заради единия хляб…
И на всички тези агент „Буда“ им казва: Балъци, играхте в уговорен мач!
Във всяка нормална държава, след такова брутално изявление на премиер и лидер на партия, той ще е политически труп. Завинаги! У нас такава наглост се аплодира, а наглецът се преизбира.
А може би Борисов си признава, че някой отвън /или някой тук/ му е наредил Цачева да изгуби и ген. Радев да спечели. И понеже е зависим, Б.Б. козирува и номинира за президент неизбираемата Цецка.
Кой ли е началникът на „Буда“? И с какво държи в зависимост премиера на България?

Велизар Енчев

Резултат с изображение за Велизар Енчев

loading...