Борисов си замина, остава да постигнем втората си не по-малко важна цел: да зарадваме бай Ставри и предколедно да си пожелаем — НОВА ГОДИНА БЕЗ КАСКЕТ!

ВАЖНО! Предколедно!
В ход е проверката на МВР по сигнала на БОЕЦ срещу Бойко Борисов за снимките с кюлчетата и пачките в чекмеджетата на шкафчето в спалнята му.

Днес Георги Георгиев от БОЕЦ бе призован и се яви в МВР на разпит, като предостави нови данни и информация по сигнала за кюлчетата и пачките от спалнята на Борисов.

През лятото на 2020 г. БОЕЦ сезирахме прокуратурата за снимките с пачките, кюлчетата, пистолета и спящия Борисов. Няколко месеца след това бе обявено (напълно очаквано), че проверката е прекратена. Гешев изпълни задачата си да смачка тази проверка. На 10.12.2021 г. БОЕЦ внесохме този сигнал до МВР, като още на следващия ден министър Рашков съобщи, че е започнала проверка. Няколко дни по-късно Гешев и прокуратурата обявиха, че са поискали справка от БНБ по серийните номера на банкнотите и кюлчетата от чекмеджето на Борисов. БОЕЦ реагирахме веднага и обявихме, че прокуратурата целѝ с тези си действия да прикрие следите на престъпленията на Борисов, като изпреварващо провери докъде водят тези следи и да блокират действията на МВР — прокуратурата ще засекрети тази информация, ако тя крие заплаха за Борисов и води да установяване на произхода на парите и кюлчетата, и ще унищожи следите.

Очакваме още в следващите дни Борисов да бъде призован на разпит и да разкрие коя е “Мата Хари” — лицето, направило снимките. Борисов вече заяви публично, че знае кое е това лице и че то е жена. Знаем и че Борисов е патологичен страхливец и лъжец, та предстои да видим дали ще разкрие името пред разследващите органи.

БОЕЦ очакваме и развитие по сигналите ни срещу Гешев до МВР и до правосъдното министерство по случая #ЖоСиГешевГейт.

Предстои и продължение по темата с нови данни и информация.

Борисов си замина, остава да постигнем втората си не по-малко важна цел: да зарадваме бай Ставри и предколедно да си пожелаем — НОВА ГОДИНА БЕЗ КАСКЕТ!
Битката продължава!
#БОЕЦ