Борисов спасил двете лъвчета…Потрес, вие сериозно ли? А децата от Пазарджик?

Бойко Борисов по спешност приел представители на „Четири лапи“ в Министерския съвет и отсъдил двете лъвчета да не се дават на зоопарка в Пазарджик, а на специална грижа в не’ква си фондация, която да ги прати в Холандия .

Гарантирано лично от министър Нено Димов. Горкият, пак гръмоотвод, пак между чука и наковалнята. Искрено жаля за този умен и компетентен мъж – и заради лъвчетата, и заради Банско.

Потрес, наистина. Двете лъвчета? Четири лапи? За какво изобщо става дума?

Маргиналки от фейсбука се организирали на протест пред МС заради…забележете: две новородени лъвчета, които не трябвало да попадат в зоопарк, а в естествената си среда в Африка.

Въпросните протестиращи са, естествено, от „Да, България“, „Протестна мрежа“, Зелените и останалата сволоч, която има-няма 2 процента според социологическите анкети.

Премиерът, разбира се, се притеснил, отделил от времето си, приел ги и отсъдил лъвчетата да отидат според както им е кеф на протестърите, а не според както е отсъдил общинският съвет в Разград, където са родени.

Това не го разбирам, това ми е потрес, отвратително ми е, тоя диктат на фейсбук и на „младите“ и „красивите“ вече ме докарва до тиха лудост, която скоро може и да не остане толкова „тиха“, да избуи и да добие агресивни размери.

Така се чувстват и други около мен, само предупреждавам.

10 комплексари крещят насред „Дондуков“ и властта кляка – за каквото и да е. Докога?! Демокрацията не сюблимираше ли дефинитивно, още от Древна Елада, волята на мнозинството над малцинството?

Все пак има законно решение на общинския съвет в Разград. Как сега правителството ще го заобиколи и ще конфискува животните? Ще лишат ли наистина децата от Пазарджик от радост заради психодесните?

Лъвчета, мури, смърчове, яребици, зелени еуглени, гурголици, бръмбазъци – баста бе, баста! В тая България и хора живеят.

Автор: Недялко Недялков

http://pik.bg