БОРИСОВ С НОВ И ОТВРАТИТЕЛЕН ГАФ

НОВИНИТЕ ДНЕС, 19.02.2020 ГОДИНА:

  • 147 ГОДИНИ БЕЗСМЪРТИЕ.

На тази дата най-важното е да отбележим датата, на която най-великият син на България – Васил Левски, се отправи към безсмъртието.  Всеки българин по един или друг начин днес почете Апостола на свободата. В цяла България се поднесоха венци и цветя пред паметниците на Левски.  По този повод в София се състоя и шествие, предвождано от Президента Радев, започнало от мястото на стария конак, където е бил затворен Васил Левски, до мястото на бесилото, където е изграден паметникът. И както посочи генерал Радев, свободата не се наследява, тя се извоюва. Вместо да слагаме портретите на Левски в кабинети, в които се продава България, да мислим върху думите му и идеалите за чиста и свята република. И най-вече да си спомним и за думите му, че предателите заслужават само смърт.

  • БОРИСОВ С НОВ И ОТВРАТИТЕЛЕН ГАФ

Бойко Борисов днес през деня отиде да поднесе цветя и венец пред паметника на Васил Левски в София, при което поздрави минувачите с „Честит празник”.  Потресаващото изказване веднага беше разпространено в социалните мрежи. Съмнявам се Борисов, колкото и да е бягал от часовете в училище, да не знае днес какъв ден е. Но както казва Фройд, случайни грешки няма. Хора с манталитета на Борисов са предали Апостола на свободата. Нечистите предатели се срамуват пред подобни икони на истината, на революцията, на свободата, които поставят България над собствения си живот.  Кощунство е името на Левски дори да бъде изричано от националните предатели сега, които предадоха България, делото на Левски и чистата и свята република, която омърсиха и превърнаха в мутроолигархична американска колония.

  • БОРИСОВ ОТНОВО СИ ИЗТЪРВА НЕРВИТЕ

На заседанието на Министерски съвет днес, Борисов си изтърва нервите и показа пълна липса на възпитание и обноски. Просташкото обръщение и изказване към шефа на АПИ изуми дори хората, свикнали с уличния му език и гаменско поведение. Като започна „Ти какви номерца ми правиш?” и продължи: „Знаете ли колко бързо мога да ви оправя?”, Борисов се върна към мутренските си години. А заповедта шефа на АПИ да ходи по селата и да вика като селски глашатай на мегдана, че винетки няма да има и след това три пъти да обикаля, потресоха всички.  Аз лично бях потресена от помиярското поведение на въпросния шеф, който явно няма никакво чувство на собствено достойнство. И предпочита да го третират като уличен помияр, но не и да го изритат от трапезата. За съжаление напоследък нервите на Борисов стават все по-зле, което води до ескалация на простащината и цървулщината в поведението му. Поведение на премиер на България! Този срам ще остане в историята!

  • ПАРТЛИДЕРЪТ НА ИТН СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА

Новото попълнение на политическата сцена, на която се вихрят и ни спасяват повече от триста партии, а именно Славчу, днес критикува Президента Радев, че бил много инициативен при лични нападки, и много тих, когато ставало дума за БСП. Това на Славчу не му харесвало. Е, и много от българите не харесват Славчу. Той смятал, че лидерът трябвало да бъде близо до народа. Същият Славчу, който ходи с охрана, по-голяма от тази на Борисов, с огромен джип и се гнуси от хора не от неговата среда. И който със сигурност иска да забрави подлеза и масичката за продажба на мартеници, откъдето е тръгнал.  Същият Славчу разбираме, че дълбоко одобрява Гешев, той бил действал по закон и така трябвало да бъде. На някой нещо неясно чия патерица е Славчу с ИТН?!?

  • РЕВНОСТТА НА БОРИСОВ

Президента Радев и Президента Путин говорили по телефона, като обсъдили и възможностите за намаляване на цените на руската газ за България. Правителството подскочи като ощипана мома и веднага заяви, че това било само в правомощията на правителството, Президентът нямал правото да обсъжда тази тема. Извод – ако Президентът Радев договори или издейства по-ниски цени, България категорично ще откаже да изкупува газ на ниски цени, защото преговорите не са водени с правителството. Да добавя, че напълно разбирам и Путин – в края на краищата иска да говори с нормален човек и държавник, а не с балканския палячо, който нищо не разбира и се отмята от думата си по три пъти на ден.

  • КАСАТА НА БОЖКОВ И ЗА ЧИЙ Е ЗАКОНЪТ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Прокуратурата явно си присвоява и конфискува цялото Божково имущество. Отворили са му и касата, като по медиите публикуваха справка за негова криминална регистрация отпреди 1989 година. Защо ли си мисля, че дори престъпниците /а Божков още не е осъден, за да е такъв/, имат правото на защита на личните си данни и прокуратурата да не им развява всякакви лични документи и данни по медиите? Нито пък да им снима къщите и вещите. Впрочем за Нено Димов нямаме снимки на къщата му, нито какво е намерено в касата му. Що така, бе, Гешев?!?

Елена Гунчева