Борисов, Цветнов и кварталната папагалка Караянчева ли са фалшификаторите!?

Кои са фалшификаторите? Забелязахте ли напоследък каква песен тананикат посредствените герберисти? Песента за фалшивите информации. Разбира се, че този акъл не е от Борисов, най-малко пък от Цветанов или кварталната папагалка Караянчева. Тя дори, когато е на председателската трибуна в парламента, се държи така, сякаш е в Кърджалийско квартално кафене.

Това е идея, явно, на германските съветници на ГЕРБ, осигурени от скромната бабичка Меркел. Те са го измислили, защото са потомци на гениалния Гьобелс, който твърдеше: една лъжа като се каже сто пъти става истина.

Това прави и Борисов, и Цветанов със скромните гънки под косите си. На милиционера, син на най-верния човек в Държавна сигурност, шофьор на генерал Шопов – Цветанов, му задават въпрос. Той не се аргументира, а просташки отговаря – това са фалшиви новини.

Добре, къде е фалшивото – посочи, аргументирай се бе, физкултурнико! Няма такова нещо. Така като повтарят тази простотия, ще внушат на масата, че от БСП идват само фалшиви новини – разкошна Гьобелсова практика, нали?

А левите мигат и мълчат!

Абе едни улични политици управляват като бандити, а вие им мълчите и се държите културно! По простаците – просташки! Защото истинските фалшификатори са гербаджиите! Това ви го казвам точно днес, в деня на народните будители.

Защото те са подбудители.

Стефан Северин

http://pogled.info