Борисов ще остане в историята, като премиера по чието време са се самозапалили най-много хора

Крайно време е да се въведе ред! Борисов ще остане в историята, като премиера по чието време са се самозапалили най-много хора. И сгради. И въпреки това тези трагедии продължават без да се взимат никакви мерки и без да се наложи никакъв контрол.

Що за некадърна мафия ни управлява?!

Задължително трябва да се въведе „Заявление за палеж“ И всяка свиня, която реши да запали някоя ценна стара сграда, културно, или историческо наследство, паметник на културата и тн. за да си построи хотела, кръчмата, или вилата на любовницата, да заявява това официално. Ако сградата е от местно значение, Заявлението се праща до общината, ако е от национално значение, до падишаха-пожарникар. И заявяваш официално – На тази и тази дата в толкова часа ще изгорят царските конюшни в София. И си плащаш такса „палеж“ . Общината е длъжна да уведоми пожарната, МВР и медиите и при необходимост да осигури и клошар, макар че при 6 лева кутия цигари, все по трудно се намират клошари пушачи. При палежа на крана пред НДК, прокуратурата пет дни не можа да намери подходящ.

Ако има протестиращи, здължение на общината и правителството е да осигурят и контрапротестиращи (те най-добре го могат това) Може и публика да се събира, да гледат и снимат хората, дори билетчета да се късат за зрелището. И всичко е под контрол. Това е истинска стабилност, а не менте стабилност… даже мафията ни е менте.
Осъзнавате ли в каква кочина живеете?

Георги Борисов Георгиев
Снимка на Georgi Borisov Georgiev.
loading...