БОСИЯ: ТРАНСПОРТНИЯТ МИНИСТЪР ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТ ЦИГАНИН!

Всъщност, той не е толкова дърт. Но лъже!

Първата лъжа е, че при срещата ни миналия понеделник съм показал документи само за годините 2013914 години. Това категорично не е вярно. Да не говорим, че документите, които имам са взети от неговото министерство.Т. нар. „Клиники4 се създадоха именно по негово време и ако продължава да се прави на разсеян ще го дам на съд!

И как така аз имам документите, а той, министърът ги няма? Кой от нас двамата, всъщност, е министър? Ако администрацията му не работи добре и не му дава необходимите документи или той не им обръща внимание. И в двата случая трябва незабавно да подед оставка поради некадърност или прикриване на тежки престъпления.

Лъжа № 2.

Той бил създал невъзможност да се продават книжки и изпити на неграмотници. и неумели водачи. Това правели кипърски и белгийски фирми. Само за това кипърското и особено белгийското правителство положително ще го наритат по мургавия гъз. Истината, че това го правят български банди, свързани с министерството му с фалшиви печати!

Трета лъжа!

ИА „АА“ не допускала купуването на изпити и книжки!

Много гнусна лъжа!

Сега няма да разкривам моите документи, но самият факт, че избитите и осакатените се увеличават, означава, че т. нар. „мерки“ или не се изпълняват, или са неефективни, или и двете.

Четвърта лъжа!

Че арестуваните през 2017 г. били възстановени, защото „нямали влязла в сила присъда“. Това е толкова гнусно и тъпо, че само изключително елементарен индивид с особено нисък интелектуален капацитет може да го измисли. Защо, тогава, директорът на ДАИ-София Кънчо Димитров беше дисциплинарно уволнен без изобщо да е даван на съд? Защо служителят Иво Кръстев беше уволняван ЧЕТИРИ ПЪТИ!!! без да е даван на съд?

Ще ви кажа.

Защото и двамата разкриха организираната от Москонски ОПГ! В резултат на което престъпниците бяха тихомълком възстановини, а разкрилите я бяха уволнявани.

И това ако не е наглост и мерзост!

Мога да изреждам още десетки лъжи и шикалкавения на криминално проявеното лице Московски, но и тези са достатъчни.

Самият факт, че негов заместник е Ангел Попов /Геле линейката/ е подсъдим и не е елиминиран в неплатен отпуск, докато мине делото е достатъчно показателен. А потресаващият факт, че пиян-залян уби собственото си четиригодишно дете в разрез с всички правила е достатъчно показателен, че незабавно трябва да бъде натирен като престъпник, убиец на невинни български граждани и детеубиец!

Къде живеем, българи?

Николай Колев – Босия

http://bosia.blog.bg/

Карикатура: Христо Комарницки

николай колев босия

loading...