БРАВО на Ицо Хазарта (Христо Петров) за огласяването на заплахите към него

БРАВО на Ицо Хазарта (Христо Петров) за огласяването на заплахите към него.

Като човек преживявал го десетки пъти си позволявам съвет. За разлика от нас, Ицо има имунитет, част е от управляващото мнозинство, има трибуна, медийно отразяване и възможност да разобличи мутрите.

Не трябва да мълчи. М@йната и на прокуратурата. Има и други служби и институции, които да разследат, има медии и организации, които да дадат публичност и гласност. Трябва да посочи имената на мутрите, те трябва да бъдат разобличавани и имената и лицата им да стоят на стената на позора всеки ден.

Така ще бъдат спряни, така други няма да пострадат и да им се случва същото. Става дума за Истината. И няма значение дали има, или няма доказателства, може да са го заплашили на 4 очи, мутрите знаят как да се пазят и да не оставят следи. Те със сигурност ще отрекат и дори може да го съдят, или обвинят в лъжи, клевети, или измислица.

Ще го залеят с помия през слугинските си медии. Това не трябва да го спира, имената и лицата на мутрите трябва да бъдат посочени, а другото е част от цената за Истината и битката срещу мафията. Ако има нужда от каквото и да е, БОЕЦ сме насреща.

Успех, Ицо и бой до дупка.
#БОЕЦ