БРАТЯ, БЪЛГАРИЯ УМИРА! ПРОТЕСТИТЕ И ВЪСТАНИЯТА НЯМАТ СМИСЪЛ!

Първата таблица с прогнозите за динамиката на населението на България е на ООН – https://countrymeters.info/ru/Bulgaria#population_forecast.

Вижда се ясно рязкото намаляване на броя на българските граждани – през 2060 г. те стават 4 млн., после 3 млн.

Тези данни обаче са фризирани, не са точни, истинските числа са други, и наистина са ужасяващи, няма да ги казвам сега.

Освен това ООН в прогнозите си не отчита етническата структура на намаляващото население на България: етническите българи ще изчезнат напълно само след няколко десетилетия, българи няма да има, а братята цигани, които не намаляват, а бързо се увеличават, заедно с турците, съвсем скоро ще станат огромно мнозинство.
Умирането на България се потвърждава от нейната демографска пирамида по възраст и пол (първата от трите пирамиди долу), публикувана в сайта на ЦРУ (https://www.cia.gov/index.html).

Новородените и децата у нас с годините стават все по-малко и по-малко.

В сравнение с братска Турция, където малките възрасти стават относително все по-многобройни (втората пирамида долу от сайта на ЦРУ), и общото население бързо нараства, турците скоро ще стигнат 100 млн., когато по това време България ще е 2-3 млн., и ние ще изчезнем от картата, демографската катастрофа изглежда умопомрачително и отчайващо.

Същото сравнение може да се направи и с демографската пирамида на света (третата пирамида долу на ЦРУ), и тя показва колко бързо отиваме като нация на оня свят.

Да припомня още, че България е на последно място по раждаемост в света (и то при плодовитостта на циганите у нас), да припомня, че ние при управлението Баце станахме световен шампион по смъртност (16,5 ‰), и сме вече първи в света по намаляване и изчезване на населението.
БЛАГОДАРИМ ТИ, БОЙКО!

Четете моите текстове!
Купувайте и четете моите книги!
Търсете ги в сайта: www.tornadobg.com
акад. Петър Иванов

loading...