Броим избягалите затворници, а в това време хиляди млади българи напускат България всеки месец!

Бройте избягалите българи, те са милиони!
Броим избягалите затворници, а в това време хиляди млади българи напускат България всеки месец! Напускат я заради зверската корупция, липсата на справедливост, безнадежността и мизерията.
В миналото най-тежкото наказание не е било затвора, или дори смъртта. Най-тежкото наказание е било да бъдеш прокуден от Родината си.
Повече от два милиона българи са прокудени от Родината им. Прокудени от мафията, от дебелите, от свинете, които превърнаха страната ни в кочина! Избягаха от затвора България. Затвор без огради, в който властват ченгета, мутри и мафиоти и в който затвор няма свобода на словото и Истината е мръсна дума. Затвор за свободните и рай за престъпниците и крадците. Територия на отчаянието и примирението. Дори избягалите затворници почнаха сами да се връщат в арестите, след като видят какво е навън.
До следващото еропредседателство по земите български българи няма да има. Буда и остналата банда престъпници ще направят това, което никой чужд завоевател не е успля да направи. Ще унищожат един народ с хилядолетна история. Ако народа не се събуди и не изрине престниците.
Битката вече не е само за принципи и ценности, битката е за оцеляване. Битка за свободата и живота ни. БОЕЦ водим тази битка!
#СистематаНиУбива
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ