БРЮКСЕЛСКИ КОКТЕЙЛ „ЖАН-КЛОД, ТИ МЕНЕ УВАЖААШ ЛИ МА?“

По думите на говорителя на Юнкер, след острата атака на ишиас (сѝпи, ако нема донеси!), председателят на Европейската комисия вече се чувства добре, след като е приел обезболяващи (шкембе с много чесън и люто) и възнамерява следващата седмица да се отправи на работни посещения в Пекин (националната напитка е Маотай, на основата на соевия сос, среден алкохолен градус, върви с нещо солено, но не кисело зеле), Токио (Саке, оризова напитка, може да се пие и без мезе) и Мадрид (Сангрия, плодово вино или вино с плодове, пие се като коктейл).

Говорителят определи предположенията, че Юнкер е пиян като „безвкусица“ (от непоканените да се присъединят към джамборето), „обидни“ (трезвите не знаят какви ги приказва понякога) и „нечестни“ (Путин разбира се).

„Юнкер не е смесвал алкохол с обезболяващи средства или поне на мен не ми е известно, честно казано.“, добави говорителят (много са прикрити тия пиянки – нищо не споделят с говорителите си).

– Жан-Клод, пак ли си пил?

– Не съм пил!

– Пил си, ве!

– Не съм пил, ве!

– Кажи Гибралтар.

– Е, хуу де, пил съм.

Брюкселски коктейл „Жан-Клод, ти мене уважааш ли ма?“

В издълбана подбедрица с 20 грама суха кашлица се разбиват 20 мл. лумбаго, 15 мл. остър плексит и 10 мл. ишиас. Съдържанието се изсипва в медицинска епруветка. Пълни се догоре с натрошен ставен хрущял. Коктейлът се украсява с листа от тетра, Бабини зъби и разглобени елементи от Космодиск, след което се сервира върху подложки от наколенките на доктор Ливайн.

ИВАН ИВАНОВ

 

 

 

 

 

Иван Иванов

http://afera.bg