Бъдете бдителни и слушайте много внимателно какво точно ви казват за броя на починалите, защото срещу вас стоят изключително изпечени мошеници и бандити!

Бъдете бдителни и слушайте много внимателно какво точно ви казват за броя на починалите, защото срещу вас стоят изключително изпечени мошеници и бандити! На световно ниво.

Починали / ОТ / или починали / СЪС / коронавирусна инфекция. Това е границата между политическата интерпретация на кризата и медицинската наука. Ясно е, че повечето граждани на света не вярват в мащабите на епидемията, защото за последните 40 години е имало няколко други подобни епидемии, с пъти повече жертви, на които не се е обръщало никакво публично внимание.
–––––––––––––––––––––––––––––––-
Заслушайте се внимателно в думите на политици, лекари и журналисти – всички обслужващи само властта, и ще видите, че всички обявяват по различен начин жертвите. Някой говорят за смърт ОТ, други за смърт СЪС коронавирусна инфекция. Това са толкова различни хипотези за настъпване на летален изход при човек, че си е направо престъпно поведение да се обяваяват некоректно на гражданите и именно правителството, лекарите и медиите да всяват паника, ужас и психически травми. Според действащия наказателен закон това е тежко умишлено престъпление. Имайте го винаги предвид.
……………………………………………………………………………………………………
Никой няма право да лъже, манипулира и заплашва от трибуната на своята професия, била тя и висока. Политическото измерение на голямата лъжа е едната страна на въпроса, но лекари да се държат като политици ми идва много вповече. Искрено са надявам, че и между тях има достойни професионалисти, които могат да си вършат работата без уста, а тихо – с ум, душа и сърце. Има кой да го оцени, не бъдете кахърни.

Проверих лично статистиката в няколко медицински практики на лични лекари. Почти всички имат средно по 10 човека хоспитализирани с малко по-тежки усложнения, но не и критични. Не коментирам състоянието и на без друго болната ни от какво ли не нация, без никаква профилактика и подложена да се храни с буквално отровни храни от големите супермаркети, да консумира канцерогенни съставки чрез някои странни храни и напитки, да диша силно токсичен въздух следствие изгарянето на отпадъците на цяла Европа /нали продължаваме да сме бунище/ и да пием вода в която не рядко има цялата менделеева таблица. Ако обобщите всичко това, ще видите, че всъщност отдавна не трябваше да сте живи, независимо от ковид настъплението.
–––––––––––––––––––––––––
Дишаме отрова, храним се с отрова, пием отрова…, но си плащаме за всичко това и ни горят в крематориуми като токсични отпадъци. Това вече си заслужава разплата.
––––––––––––––––––––––––-

Имам една последна молба до разплатата, която видимо ще стане неизбежна някой ден – господа престъпници с власт, дайте поне възможност на близките и роднините на починалите, да си вземат последно сбогом с тях и да ги погребат по достойнство. Разбирам, че всички трябва да умират от Ковид 19 и да бъдет изгорени, за да направим европейската норма за смъртност и да оправдаем кешираните милиарди за скапаните ваксини на мултинационалните бандюги, но човешките граници са други. Различни. Те са невидими морални граници.

И след прекрачването им се стреля. Почти винаги.

Николай Марков