БЪЛГАРИНО, ЗАЩО ХАРИЗВАШ ЗЕМЯТА СИ?

Омръзна ми да повтарям: това, което ни връхлита от Украйна, ведно с всички други злини, не е „бежанска вълна“, а нахлуване и завземане на българска територия. Прииждащите не са „жертви на войната“, а близки до режима на Зеленский, които си търсят нови поселения. Техни жертви са както техният собствен народ, така и населението на Донбас и етническите българи в Украйна. Какви „жертви“ могат да бъдат собствениците на луксозни автомобили и крупни суми? Вижте им дрехите, вижте им поведението и възпитанието! Трудовите хора, измъчени от мизерия и безизходица, не се държат така. Те си стоят в Украйна, не могат да мръднат никъде, страдат и гладуват в тая мръсна война, изцяло предизвикана и протакана от САЩ.

Нека знаят обезумелите от алчност български хотелиери, ресторантьори и наемодатели от нашето Черноморие, че като привикват и настаняват „бежанци“ – срещу 30 или 40 сребърника – минират бъдещето на децата си. „Гостите“ никога няма да си тръгнат, а рече ли някой да ги изпъди, ще разговаря с автомата. Дори това правителство от нагли държавни изменници да падне и да дойде друго – с най-честна патриотична политика – у нас ще останат непоклатими чужди анклави. Ние просто нямаме ресурси да се защитим, ако вече сме позволили някому да се загнезди в земята ни.

Жителите на морските ни курорти заявяват, че всяко второ украинско семейство идва в България с бащата и съпруга начело. А беше казано, че украинските мъже под 60-годишна възраст подлежат безусловно на мобилизация. Как става тоя фокус?

Вижте, няма какво да се питаме: „Ама защо така? Ама нормално ли е да ядат до пръсване в ресторанта и да не си плащат сметките? Ама нормално ли е не си плащат тока? Ама нормално ли е да пълнят количката в супермаркета и да си размахват само паспорта? Ама нормално ли е да им даваме по 200 лв. на ден на семейство? Ама нормално ли е да налитат на бой, ако им говорим на руски, откъде ще знаем украински?“

Нормално или ненормално, това вече няма никакво значение. За новата „нормалност“ си е съвсем нормално. А ти, българино, няма какво да разчиташ на НАТО и ЕС, на правителство и полиция, да те пазят – видя се, че всичко това работи срещу теб. Видя се, че си съвсем сам и трябва да постъпваш разумно. Сам пази своето жилище, своя град и своята земя. Не кани пришълци у дома си, подхвърлените сребърници ще ти излязат много скъпо.

Свалиш ли си гащите доброволно, после не викай за помощ!

Милена Върбанова

*
В статиите си изразявам единствено и само своето лично мнение.