България е гробище в истинския смисъл на думата

За всички е ясно, че ще продължи увеличаването на Cv-19 болните, няма да има реален туристически сезон, много заведения и хотели няма да отворят врати, други ще фалират, България ще продължи да бъде на първо място по смъртност в света преди и след „пандемията“, гладните и безработните ще нарастват, а мерките на правителството са поредната Пунта Мара.
Вече 12 години се пише, документира, разследва, чете и знае за кражбите на властимащите. Фейсбук е залят от публикации и видеорепортажи, анализи и коментари. Нещо да се е променило за 12 години?! Отговорът е: „Не!“.
Трябва да сме малоумни или кръгли идиоти 12 години да повтаряме едни и същи действия, да виждаме , че не водят до желания резултат, а да очакваме промяна.
България е гробище в истинския смисъл на думата. Земята на зомбитата – живите мъртъвци. На чакащите и мрънкащите, на алчните и жестоките, на бедните и онеправданите.
Необходимо е пробуждане! Но не в социалните мрежи, а там, където се кове пряката демокрация!
Мястото на убийците на Българи от 1989 г. до днес е в затвора, с конфискувано имущество и авоари в полза на държавата. и народа.

Стоян Тончев

loading...