БЪЛГАРИЯ Е РАДОСТ И ТЪГА!

Варненци, радвате ли се? Логистичен център на НАТО ще станете, американци с униформи ще гледат лошо руските туристи, от които печелите. Вие американец на варненския плаж виждали ли сте?! Ама спокойно, то не американец, гларус няма да остане по плажа, като започнат САЩ да управляват действията срещу Русия от Варна! Оня атентант в Сарафово ще ви се види детска игра!

Българи, чувстваме ли се добре като продадени крепостни селяни? Радвайте се, особено феновете на Българоубиеца Бойко. Особено да се радват тетките по селата с по 230 лева пенсия. Повече няма да получите. Защото ще пренасочат всички пари към купуване на оръжия от САЩ. Горди ли се чувствате, че имаме /тоест още нямаме, ама може би ще имаме след години/ осем самолета. Това ще ви помогне ли по-лесно да преглътнете старият хляб с разредено мляко, които ще ядете всеки ден до края на живота си?

Вие около Козлодуй и Белене трябва да сте най-радостните. Американците ще ви сполетят и ще купуваче американско гориво, което е с около 80 % по-скъпо от руското. А касетите с ядреното гориво са с много по-малка защита. Ама не се притеснявайте, то мутациите вследствие радиация са полезни за естествения подбор. А онкологичните заболявания и генетичните увреждания ще ги преглътнете. То и без това болните в България са обречени.

Всички трябва да се гордеем. Докато не ни плащат болничните, докато получаваме пенсии по 230 лева, докато заплатите не ни стигат да си платим сметките, докато плащаме прескъпи стоки за децата си, докато плащаме за всичко, ще ни топли фактът, че сме съюзници на Големият Бял Брат. Че сме негови крепостни. Българските крепостни – най-добрите крепостни на САЩ. Най-верните. Дори не се сещат как са им сложили оковите на ръцете и краката и са ги натирили в тръсктиката да работят за печалбата на Господаря.

И сал една надежда остава – да паднат визите и за САЩ. Така, вместо да се евакуираме само в Европа, можем да го правим и в Америка.

А аз съм тъжна. Защото пред очите ми България отново попада под робство. На господар, който убива робите си и не се притеснява да остави само пепел от земята им. Стига да получи пари и власт.

А ние – ние сме глупаци!

Елена Гунчева